2777
2789
عنوان

کمک نمیدونم این پول چیه اومده به حسابم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 37 پست

باز خوبه شما اضافه شده مال ما کم شده 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .

برو بانک اطلاع بده براخاله من پیش اومد یه کلاهبردار میرفت کلاهبرداری میکرد پولای کلاهبرداری میریخت ب حساب خالم بعد برداشتشون میکرد خالم رفت اطلاع داد پلیس گفت اگر اطلاع نمیدادی پات گیربود

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین ع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه کلاه برداری باشه . هر وقت کسی اشتباه به حسابتون پول واریز کرد و تماس گرفت شماره کارت داد بهش بگید من فقط پول رو به شماره کارتی که ازش بهم واریز شده بر می گردونم اونم بعد از درخواست رسمی از مراجع قانونی 

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  

یه بار واسه من یه یک تومن اومد هفته ی بهدشم یه ۳۰۰تومن.بانکم رفتم پیگیری کردم‌ اما معلوم نشد از کجا اومده.فقط از طرف شخص نبود چون اگه کسی اشتباه ریخته باشه بلاخره میفهمه میاد پیگیری میکنه

برو بانک اطلاع بده براخاله من پیش اومد یه کلاهبردار میرفت کلاهبرداری میکرد پولای کلاهبرداری میریخت ب ...

اخه کلاهبردار۲۸۰هزهرتومن نمیزنه که

کاربری هشتمم بنام خاک پاک ایران.ماملت کوروش بزرگ هستیم.منشورحقوق بشردنیا.افتخارهرایرانی