2777
2789
عنوان

شما بگین شام چی بپزم😂😂توخونه هیجی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 135 پست
اتفاقا خیلی خوبه ولی برای ماهایی که بچه کوچیک داریم سخته وگرنه دونه ای خریدن بهتر از انبار کردن تو ی ...

اوایل مغازه دارهایی که نمیشناختنم مسخرم میکردن میگفتن مثلا فقط ۴تا سیب؟۴تا پرتقال؟؟میگفتم بله ما دونفریم تازه به تازه میخریم میخوریم.دیگه شناختنم.

تازه یه چیزی هم از مادرشوهرم یاد گرفتم.چیزایی مثل هویج که توی همه غذایی استفاده نمیشه و ممکنه خراب بشه رو فوری خورد مبکنه میذاره فریزر.اما من همییییشه هویجام میگندید میریختم بره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوایل مغازه دارهایی که نمیشناختنم مسخرم میکردن میگفتن مثلا فقط ۴تا سیب؟۴تا پرتقال؟؟میگفتم بله ما دون ...

برای دو نفر خوبه اینکار ولی خوب ما چهار نفریم باید یکم بیشتر خرید کنیم.

ما یخچالمون داره دندوناش و نشون میده😂😂😂 حیفه یخچال به این گرونی لاقل چهارتا کفش بذاریم توش خالی ...

همه همین هستند کارمندا هم الان لنگ میزنن دیگه اینقدر قیمت رو بردن بالا تورم رو به صعود هست که ما مردم عادی به گرد پاش هم نمیرسیم اینجا زندگی واسه ما ها نیست ماها اومدیم که فقط مثل سیاه لشگر باشیم 

واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
اوایل مغازه دارهایی که نمیشناختنم مسخرم میکردن میگفتن مثلا فقط ۴تا سیب؟۴تا پرتقال؟؟میگفتم بله ما دون ...

قبل کرونا اره هرروز یا روز درمیان بری خرید ولی الان باید بیشتر بخری نری هرروز واسه خرید

منتظر روزای بهترم ✌
🙄چی🤔😂

اشتبا تایپی بود میخاسم بگم چی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
چ بی ادب

اشتبا تایپی بود میخاسم بگم چی😒

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
نوش جان

😒😒😒😒

اشتبا تایپی بود میخاسم بگم چی😐👊

فک نمیکنم اشتباه تایپی بوده

مهم نیس

شوهرم متنفره از سیب زمینی اپ پز له شدا😂😂

پیاز و با سیر تف بده، سیب زمینی رو له کن با سس و روغن زیتون و نمک،پیاز و سیر داغ اضافه کن هم بزن، سبزی خسک هم داری،. کمی بریز با نک و فلفل، شوهرت عاشقش میشه