2777
2789
عنوان

شما بگین شام چی بپزم😂😂توخونه هیجی نداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 135 پست
🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐 @newsha_     بیا ببین شوهرت چی میگه😂🤣

بابا اشتبا تایپی بود ناموسن😂

۵۰۰تا ریپ خوردم بخاطرش

چی میخاسم بگم

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
شوهرم سرکار هم میبره.نمتونم دوتاسیب زمینی خشک بندازم ببره سرکار ک.گوجه مخاد.گوجه کیلویی16تومن

شوهر منم کارگره ناهار باید ببره   شب ها کلا  سر درد میشم  سر غذا درست کردن 😫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه گوشت داری ما برنج و سیب زمینی۳تاگوجه چیکارش کنم؟

سیب زمینی پلو درست کن، برنج دمپخت کن سیب زمینی نگینی سرخ کن بعد پختن برنج موقع کشیدن قاطی هم کن، اگه رب داری به سیب زمینیت رب و زردچوبه بزن قشنگ سرخ شد یا با نون بخور یا قاطی برنج کن

مامانِ لیانا

گوجه و بادمجون و سیب زمینی سرخ شده با سبزی و نون تازه

هوس کردم پاشدم درست کردم منتظرم شوهری بیاد😰😩

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ ❤️🍃
گی؟؟؟؟😉

هزارمین ریپ😫😂

چی آقاجان چی

میخاسم بگم چی دستم خورد شد گی  ای تف ب اشتبا تایپی😫👊😂

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
میدونم 😂 میخواستی بگی چی

اره اره😫😂👊

هزارمین ریپ😫😂 چی آقاجان چی میخاسم بگم چی دستم خورد شد گی  ای تف ب اشتبا تایپی😫👊😂

اولا دروغ نگو دوما بگو لری؟؟؟؟

فکرلمس کردن دستات یه سرانجام محاله......💔.کاش بیای بخوابم قسم میخورم برای همیشه بخوابم..............
اوایل مغازه دارهایی که نمیشناختنم مسخرم میکردن میگفتن مثلا فقط ۴تا سیب؟۴تا پرتقال؟؟میگفتم بله ما دون ...

اتقاقا ما هویج زیاد مصرف داریم

توی سوپ

رنده شده توی سالاد

هویج پلو

کوفتع هلو

شیشه انداز😍

خوراک سبزیجات

اولا دروغ نگو دوما بگو لری؟؟؟؟

اولا لزومی نمیبینم دروغ بگم

دوم نه خیر

🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐 @newsha_     بیا ببین شوهرت چی میگه😂🤣

واییییی

@miss_maaahsaaa  

میبینم ک بی ادب شدی🤨😐😂😂😂💔

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
واییییی @miss_maaahsaaa     میبینم ک بی ادب شدی🤨😐😂😂😂💔

عشقم ولشون کن بریم ب خریدمون برسیم