2777
2789
عنوان

با نامزدم‌الکی بحث میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست

وای اره منم اینجوری شدم 

نامزد منم فوق العادست از هر لحاظ..ولی ی مدته الکی بحث را میندازم سر چیزای قدیمی تیکه میپرونم بهش اصن ی وضعی

اون بیچاره هم فقط قربون صدقه میره و گل میاره فک میکنه حرفی زده ک ناراحتم کرده

خیلی حس بدیه

یک عدد دانشجوی داروسازی هستم   
عزیزم مثلا سر چی بحث میکنی؟

سر موضوعات الکی،اون بنده خدا به فکر شاد کردن منم باشه من ی موضوعی رو الکی بزرگش میکنم بحث میکنم باهاش

برای هم خوب بخواهیم،همین کار کوچیک از یاد رفته...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لنگه خودمی درمونی تاالان برای این دردم پیدانکردم حزاینکه حتی دق هم کنم بعضی اوقات سکوت میکنم!

فک‌میکنم اگه سکوت کنم باختم😂😅

زیادی بهت پروبال میده لوس شدی و پرو😓 کاری ک شوهرمن باهام میکرد ومنم عین شما شده بودم ولی نکن بعدا ...

واقعا درست میگین همین الانشم به گذشته فک میکنم با خودم میگم چ روزایی رو خراب کردم،و بقیه چقققد خوشن ولی من الکی با همسرم دعوا میکنم ولی بااااز ادم نمیشم😐

موقع بحث و دعوا ب این فک کن اگه از دستش بدی چی. یه لحظه اون موقع رو تصور کن  قبل جواب دادن هم ...

چشم عزیزم ممنونم از راهنماییت🌹♥️

اینا همش کار شیطانه....تفرقه انداختن کارشه..گوششو بپیچونین..هر وقت خواستین دعوا کنین دقیقا همون موقع قربون صدقه اش برین....هموووون موقع دقیقا...چند بار اینکار رو بکنین حتمااااا.زندگیاتون خیلی مهمه خرابش نکنین ......ب خودتون بیاین..گوش شیطونو بپیچونین

مهارت گفتگو و مهارت کنترل خشم رو یاد بگیر   ب احتمال زیاد شخصیت سختگیرانه و شخصیت کمال گرا ...

چشم♥️بله خیلی حساسم سر هرچیزی😑

وای اره منم اینجوری شدم  نامزد منم فوق العادست از هر لحاظ..ولی ی مدته الکی بحث را میندازم سر چ ...

دقیقا اخرشم همسرم خودش میاد میگه دلم‌تنگ شده و...ولی باز من پرروتر میشم😑

اینا همش کار شیطانه....تفرقه انداختن کارشه..گوششو بپیچونین..هر وقت خواستین دعوا کنین دقیقا همون موقع ...

قربونت برم ک اینقد خوب راهنماییم کردین چشم♥️