2777
2789
عنوان

این وامونده کرونا🤪

175 بازدید | 26 پست

این دربه درشده باعث میشه پریود عقب بیفته یا نه؟ ماه پیش کرونا گرفتم خوب شدم، سابقه تاخیر ندارم وبی بی هم منفیه. ده روزازموعدم گذشته. یعنی چی اخه

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

ممکنه ازفصل هم باشه من ماه پیش۱۳روزعقب انداختم باامپول شدم.

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه ازفصل هم باشه من ماه پیش۱۳روزعقب انداختم باامپول شدم.

معمولا به موقع هستم، رفتی دکتر؟ من درد دارما ولی خب.. 

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
عزیز چند روز قرنطینه بودی؟

عزیزم من سی دوروزه خونه ام و دهنم سرویس شده. میترسم برم بیرون بقیه بگیرن، هفته دیگه میرم دیدن خانواده ام انشالا

ارع من کرونا گزفتم پنح روز تأخیر داشتم بخاطر چای گیاهی بود به نظرم تو دوران کرونا میخوردم

خانمی میشه بگید شما چند روز قرنطینه موندی و بعدش دوباره ازمایش دادی،فهمیدی که خوب شدی؟

ممکنه دمنوش و آنتی بیوتیک خورده باشی هورمونات بهم ریخته باشه

وای اره من روزی سه لیوان چای اویشن خوردم و کلی اریترومایسین😐

عزیزم من سی دوروزه خونه ام و دهنم سرویس شده. میترسم برم بیرون بقیه بگیرن، هفته دیگه میرم دیدن خانواد ...

ان شاالله همیشه سلامت باشی.من ۷روزه تو اتاقم.دیگه گریه ام گرفته.شما که دیگه الان اصلا ناقل نیستید

معمولا به موقع هستم، رفتی دکتر؟ من درد دارما ولی خب.. 

دکتربم امپول داد...الانم۴روزعقب انداختم

مگه داریم حسی قشنگ ترازوجودتوتووجودم؟؟؟😍❤خوش اومدی تودلی مامان....شکرت خدایاک بعدیکسال اینقدرقشنگ بم نظرکردی...خدایاخودت حافظ سلامتی تودلیم باشوسالم بذارش توبغلم...میدونم این ماه ماه معجزه منه واتفاق فوق العاده ایی برام افتاده خدایاشکرت
ان شاالله همیشه سلامت باشی.من ۷روزه تو اتاقم.دیگه گریه ام گرفته.شما که دیگه الان اصلا ناقل نیستید

تحمل کن گلم بیرون نرو میدونم چقدر سخته. اره همسرم میره سرکار باماسک. ولی خب من ازیه پرستار اینجا پرسیدم گفت ده روز دیگه م جهت اطمینان بمون بعد برو پیش خانواده ات. من خیلی نگرانم میگم نکنه ناقل باشم

وای من مریضم نمیدونم کروناس  یا ن تب و اینا ندارم. شما چ علائمی داشتی

باسردرد وس گیجه شروع شد، کم کم درد گوش و دندون و دل پیچه و تنگی نفس وبدن درد. منم تب نداشتم  ولی بدنم داغ بود