2777
2789
عنوان

عشق قدیمی

219 بازدید | 12 پست

خواهرم متاسفانه جدا شده بچه داره.این خواهر من یه عاشق سینه چاک داشت چند سال باهاش بود قبلا. از اینا که همش براش دسته گل میاورد دم خونمون سر کار خواهرم کادو میاورد به حرف خواهرم بود همیشه دنبال خواهرم بود دیوانه وار خلاصه‌ عاشقش بود همه میدونستن .ولی خانواادم مخالف وصلتشون بودن میگفتن پسر کم سنه اخلاقش بچه گانس معلوم نیست و اینا خواهرم سنتی با یکی دیگه سریع ازواج کرد چون دوست داشت بابامون شوهرشو بپسنده و مخالف نباشه بهتر تشخیص میده کی خوبه 

.  خلاصه که مشکلات زندگیشون بالا گرفت و طلاق. 

از وقتی که این پسره دوباره فهمیده خواهرم جدا شده اومده سراغش به من پیام داده عاشق خواهرتم اون منو ول کرد ولی بچه هاشم رو چشم میزارم  برام مهم نیست که اینجوری شده. 

ولی هم خانوادم  و من هم خواهرم که هنوزم دوست داره اون اقارو می‌ترسیم از ارتباط دوبارشون  ولی انصافا میدونم که خواهرمو دوست داره کسیو مثل اون برای آبجیم ندیدم

اخلاقش.موقعیت کاریش چطوره؟

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

هیچی نمیدونم چیکار کنم آیا مشوق ارتباطشون باشن یا نصیحتش کنم که ریسکه با توجه به اینکه خانوادم هنوز مخالفن میگن به درک که عاشقه بره پی کارش. از یه طرف خواهرم خیلی تنهاس دلم میسوزه براش

اخلاقش.موقعیت کاریش چطوره؟

خیلی بهتر شده موقعیتش از قبل. به من گفت به عشق خواهرتون هميشه زندگی کردم و خونه و ماشین خریدم ولی فهمیدم ازواج کرده دنیا رو سرم خراب شده. اخلاقشو هنوز نمیدونن قبلا یه کمی تند بود البته بچه بود اون موقععا ولی احساسی بود 

منم دقیقا توهمین شرایطم ولی من ازشوهرم طلاق نگرفتم بچه هم ندارم وعشق دوران مجردیمم هنوز مجرده وازدواج نکرده خودش بعهم گفت بعدتوهییچوقت ازدواج نمیکنم ولی بزارین به هم برسن هیچ حسرتی مثل این حسرت سخت نیستش مانعشون نشین لطفا

منم دقیقا توهمین شرایطم ولی من ازشوهرم طلاق نگرفتم بچه هم ندارم وعشق دوران مجردیمم هنوز مجرده وازدوا ...

والا به مادرم و پدرم گفتم که خیلی آبجیو دوست داره گناه دارن به من گفته پسره. ولی مادر و پدرم گفتن بیخود کرده بره گم شه برای چی دوباره اومده کنه شده..ما حوصله نداریم خواهرت طلاق بگیره بازم بچه داره باید با بچش سر کنه 

منم دقیقا توهمین شرایطم ولی من ازشوهرم طلاق نگرفتم بچه هم ندارم وعشق دوران مجردیمم هنوز مجرده وازدوا ...

آخی. هنوزم بش فکر میکنی؟ آخه من میگم اون مجرده میتونه خواهرمو درک کنه چون مادره؟ مامانم میگه خواهرت با یکی باید ازدواج کنه که شرایطش مثل خواهرت باشه نه اون پسره که مجرده. ولی مطمئنم اگه یکی دیگم بیاد که شرایطش مثل خواهرم باشه میگن دردسره ولش کن. اصلا دلشون نمیخواد خواهرم با کسی باشه حوصله ندارن. دلم کبابه برای خواهرم که به خواسته ی دل بزرگترا ازدواج کرد ولی الان چه مطلقه شده میگن همون یبار بس بود

آخی. هنوزم بش فکر میکنی؟ آخه من میگم اون مجرده میتونه خواهرمو درک کنه چون مادره؟ مامانم میگه خواهرت ...

اره خیلی فکرمیکنم ولی کاری ازدستم برنمیاد الهی که کاراش حل بشه وبتونه ازدواج کنه بااین پسره به خونواده ات بگو که این همه سال به پای عشقش سوخته