2777
2789

سلام دوستان تو نت دیدم اب خیار محتویات چند کپسول ویتامینEمخلوط و تو قالب یخ گذاشتع و هر روز ماساژ...

کسی انجام دادع میخام درس کنم خوبع عاایا 

من ی مدت جفتشو جدا جدا زدم خیلی خوب بود ولش کردم ولی خوب خیلی خوب شد پوستم روشن شد

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگ چی برا پوست صورتتون استفادع میکنین ک‌ تمیز و سفید بشع من خودم هفته ای دوبار سفیدع تخم‌مرغ میزارم  هفته ای ی بارم اسکراب پوستم خیلی شفاف و تمیز شدع الا میخام اب خیار و ویتامینeهم استفادع کنم اگ خوبع

جدی نمیدونستم‌ینی خوب نیس خودمم‌دودلم بزنم‌یا نزنم

اره عزیزم ویتامین E رو بخور 

ولی آب خیار و ژل آلوورا رو میتونی امتحان کنی خوبه 👌

ولی ب صورت یخ زده رو پیشنهاد نمیدم

چون در صورت تداوم ایجاد لک میکنه 

اره عزیزم ویتامین E رو بخور  ولی آب خیار و ژل آلوورا رو میتونی امتحان کنی خوبه 👌 ولی ب صورت ...

مرسی عزیزم شب  خوبع بزنم تا صبح بمونع؟؟؟

یا نیم ساعت بعد بشورم

مرسی عزیزم شب  خوبع بزنم تا صبح بمونع؟؟؟ یا نیم ساعت بعد بشورم

بهتره شبا روی پوستت هیچی نباشه مگر این ک دکتر بهت کرم شب داده باشه چون روزنه های پوست احتیاج داره شبا باز بمونه 

من ظهرا میزدم وقتی هم ک خشک میشد میشستم چون وقتی ماسک خشک بشه دیگ بی فایده میشه

جوری عزیزم چ‌موقع میزدی 

عزیزم خیارا عصرا میزدم ولی ویتامین را شبا با روغن کرچک یا روغن زیتون قاطی میکردم وای ک معجزه میکرد 

😌کاش یاد بگیریم سرمون تو زندگی خودمون باشه😌                                🥲 آی ام کاربر قدیمی 🥲                                                       🤪🤭 مغرور جذاب 🤭🤪