2777
2789

سلام دوستان..به تازگی دیدم مابین دو دندونم از جلو یه نقطه کوچیک سیاه رنگه..خیلی میترسم..بنظرتون با جرم گیری میشه درستش کرد؟بهم میگن باید توشو خالی کنن و با مواد پرکنن اما اصلا زیاد نیس سیاهی نمیخوام جلوجلو خالیش کنم میشه متوقفش کرد؟اگه بزارم بمونه دندونم میریزه..اما من تو نت دیدم سیاهی رو هم جرم گیری کردن..اخر هفته میرم دکتر..از هزینه جرم گیری و پر کردن میدونید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه لک باشه جرم گیری  میشه 

اگه پوسیده ک تراش میدن و پر میشه ک بیشتر نشه 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
پس باید تراش بدن..اخه دل به سیاهی هست از هزینش میدونید؟

باز خود پزشک تشخیص میده

نمیدونم

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
جرم گیری همون سفید میکنند دندونارو.یه باربه دکترگفتم گفت نه لازم نیست.درحالیکه میخواستم سفید شن

الان خواستم عکس بدم نمیشه..یه سیاهی کوچیکه بنظرت با جرم گیری نمیره؟اولشه تازه دیدم