2777
2789
عنوان

یه چیز خوب معرفی میکنین

107 بازدید | 19 پست

راستش من معتاد اهنگ گوش دادنم به همبن خاطرم هنزفریم  همیشه تو گوشمه حتی وقتی چیزی پخش نمیشه و اینکه هر دو ماه یبار خراب میشن و مجبور میشم یکی دیگ بگیرم الانم این یکی اتصالی میکنه پیجی انلاینی چیزی سراغ دارین چیزای با کیفیت داشته باشه و اینکه معتمد باشه که بشع سفارش داد چون نمیتونم بیرون برم 

از دیجی کالا بخر عزیزم

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه مدلی باشه که بازم بعد دو ماه خراب نشه    

عزیزم هدفون over aer عالیه!!! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛

یکی از فامیلامون پزشک بود اونم دائم هندزفری تو گوشش بود ففط گوش میداد سرطان گرفت فوت شد ففط بخاطر استفاده بیش از حد از هندفری عزیزم مواظب خودت باشه محض اطلاع گفتم کلا طایفه عذادار شد هیچ کس باور نمیکرد ولی....

عزیزم شما بچت یازده سالگی بدنیا اوردی؟

نه گلم دخترم از من و همسرم نیست♥️

ببخش عزیزم میصه بگی از کیه خیلی کنجکاو شدم اگه نخواستی هم نگو

عزیزم از یه خانواده ای که تو شرایط مالی خوبی نبودن و شرایط نگهداری بچه 4روم رو نداشتن...