2777
2789
ینی حلقوی باشه هنوز پرده داریم ینی پاره نشده؟؟؟

تغییر شکل میده یا یه قسمتاییش پاره میشه ولی کامل نه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قاضی بفرسته هم هیچ دکتری نمی تونه تشخیص بده. بعد 9 سال و بیش از 100 بار رابطه با همسرت، هیچ چیز قاب ...

پس چرا میگن پزشکی قانونی تشخصیص میده؟

پس متظورت اینه به حرفش قاضی اهمیت نمیده؟

بلاخره اونی ک باید میاد و... 

وای یکی از عمه های من در واقع شوهرش پسرخالش هست

عمه خودمم شب ازدواج خونریزی نداشت فرداش شوهر عمم رفته به خانواده خودش و خانواده عمه ام گفته دخترتون بدنش دست خورده بوده و از قبل با خیلیا رابطه داشته😒کل طایفه افتادن به جون شوهر عمه ام که این بیچاره دستش تاحالا به دست نامحرم نخورده بعد چطور میتونه بدنش دست خورده باشه

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
وقتی یه مردی به زنی تجاوز می کنه. اگه بعد دو سال بگذره، نمی تونن تشخیص بدن که اون آقا تجاوز کرده یا ...

مرسی عزیزم از راهتماییت...خیالم راحت شد واقعارمرسی

وای یکی از عمه های من در واقع شوهرش پسرخالش هست عمه خودمم شب ازدواج خونریزی نداشت فرداش شوهر عمم رف ...

وای کثافت بی همه چی...دکتر برای این روزاس ذیگ 

قاضی بفرسته هم هیچ دکتری نمی تونه تشخیص بده. بعد 9 سال و بیش از 100 بار رابطه با همسرت، هیچ چیز قاب ...

نه عزیزم پزشک قانونی دقیق تشخیص میده حتی میتونه بگه چن سال پیش پاره شده 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
پس قابل تشخصیصه الان درسته؟؟؟

بله میشه

نه عزیزم پزشک قانونی دقیق تشخیص میده حتی میتونه بگه چن سال پیش پاره شده 

افزین منم میگم پزشکی قانونی زمان حدودی پارع شدن میتونه بگ