2777
2789
عنوان

اگه ماهي ٨٠٠ بهتون شوهرتون بده واسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1010 بازدید | 82 پست

خانوما شما هررررر ماه پول تو جیبیتونو می‌گیرید؟ منظورم اینه شده ماهی باشه همسرتون نداشته باشه بهتون بده؟ اون موقع مدارا میکنید؟ 

سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات 🌹🌹🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون قسط خونگی رو میدم بقیش پس انداز.  خب وقتی میگی فقط برا خودت میده خیلی زیادن هست همش ک خری ...

لباسك اصلا

ولي شارژ اينترنت

ارايشگاه

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
خانوما شما هررررر ماه پول تو جیبیتونو می‌گیرید؟ منظورم اینه شده ماهی باشه همسرتون نداشته باشه بهتون ...

از قبل باید یچی ذخیره داشته باشی خودت

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
همون ٢٠٠ خرج چيا ميشه

هر ماهم نمیده که میگه هر چی میخوای بگو برات میخرم مثلا قسط دارم روز قبلش میگم پول بزار برم بدم بهم میده میدمش قسط وسایله شخصی واسه خودم مثلا .اون ۲۰۰ م واسه نت و شارژ

وای عالیه من ۱۵۰ میده صد میدم قسط😐😐😥😂

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘
دیگه میرسه خب وقتی فقط واسه خودت باشه البته اگه آرایشگا نری (کاراتو خودت انجام بده) یه دست لباس وا ...

ممنون

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿
از قبل باید یچی ذخیره داشته باشی خودت

عزیزم انقد قسط داریم که ذخیره های خودمم رفت 

وقتی شوهرم پول کرایه ماشین نداره باهاش بره سرکار من چیو ذخیره نگه دارم باید از پس انداز های خودم بدم بره دیگه 

این ماه شوهرم نه تنها پول نداشت بهم بده بلکه همه پس انداز های منم خرج شد 😞😑

خدا كمك همه بكنه

عزیزم انقد قسط داریم که ذخیره های خودمم رفت  وقتی شوهرم پول کرایه ماشین نداره باهاش بره سرکار ...

میدونم عزیزم زندگی خیلی سخت شده 

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂

دعا کنید من امسال فرهنگيان قبول شم یه حقوقی خودم داشته باشم وگرنه با این درآمدا و خرج های زیاد هیچی برای خانوما نمیمونه 

توروخدا دعام کنید