2777
2789

سلام استارتر عزیزم معذرت تو تاپیکتون پست نامربوط میذارم

دوستان لطفا گزارش بزنین ممنون میشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5114184/الرژی-به-زن-داداشم?postId=157089082

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبر کن فعلا که تقریبا ثابته.اگه دیدی از ۱۲۰۰ زد بالا برو بخر.منم موندم فعلا

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
سلام استارتر عزیزم معذرت تو تاپیکتون پست نامربوط میذارم دوستان لطفا گزارش بزنین ممنون میشم https: ...

من زدم به حاش برام یه صلوات بفرست گلم ❤

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
من زدم به حاش برام یه صلوات بفرست گلم ❤

برات صلوات فرستادم و برای سلامتی دعا کردم صلوات دومو فرستادم 💙💋

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

برات صلوات فرستادم و برای سلامتی دعا کردم صلوات دومو فرستادم 💙💋

دورت بگردم من 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
شما چقد میخوا طلا بگیری، پولت چقدره.؟؟  منم میخوا بگیرم. نمیدونم چکار کنم از ده میلیون تا 15می ...

111گرم دارم

میخام 50ملیون باز بخرم نمیدونم دیگه چندگرم بتونم بخرم

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی
شما چقد میخوا طلا بگیری، پولت چقدره.؟؟  منم میخوا بگیرم. نمیدونم چکار کنم از ده میلیون تا 15می ...

من 15 م میخوام خبرم.یه کانال دارم طلا داره ارزون تر میشد .موندم بخرم یانا،البته اینجا طلافروشی ها هم بسته هستن

111گرم دارم میخام 50ملیون باز بخرم نمیدونم دیگه چندگرم بتونم بخرم

بدون اجرت بگیر حالا که واسه پس اندازه. عصر رفتم بخرم اما به شوهرم گفتم نمیخوا هنوز صبر کنیم. آخه طلای مادرش رو هم که قبلا طبق گرم قرض کردیم و الان میخواییم همونقدر طلا براش بگیریم. خیلی پولش میشه یه ده گرم طلا ماله مادرشوهرم هست. 

[QUOTE=165604509]کاش میدونستیم چه کنیم. با این اوضاع که هیچی معلوم نیست. و واسه من 15 تومن باز پول زیادیه 😞[/QUOTE

هیچی قائل پیش بینی نیست .شب میخوابی صبح بلند میشی مرغ شده کیلو40...بدتر اینکه ملت ما میریزن صف میبندن میخرن....خدا به داد کسایی که خانه ندارن برسه.

[QUOTE=165604509]کاش میدونستیم چه کنیم. با این اوضاع که هیچی معلوم نیست. و واسه من 15 تومن باز پول ز ...

فکر کنم مردم دارن سخت ترین دوران زندگیشون رو طی میکنن. امیدوارم پس از این سختی آسانی باشه.