2777
2789
عنوان

چقدر بی مادری سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 30 پست
اول که تسلیت میگم بهت روح مادرتون شاد  دوم اینکه قطعا منظورش ناراحت کردن شما نبوده  سوم ...

ولی درست نبود جیگرمو اتیش بزنه راستش حسودیم شد😔😔😔😔

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روح مادرتون قرین رحمت الهی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ای بمیرم😭😭😭😭خدا رحمتش کنه عززیزم واسش فاتحه خوندم  خدا درد میده صبرشو هم میده

خدا نکنه عزیزم ممنونم🙏

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 
اول که تسلیت میگم بهت روح مادرتون شاد  دوم اینکه قطعا منظورش ناراحت کردن شما نبوده  سوم ...

بعدم عزیزم حتی خواهر بزرگم دیگه نیومد😔😔😔

بعدم عزیزم حتی خواهر بزرگم دیگه نیومد😔😔😔

عزیزم به خودت تکیه کن فقط 

از الان تا همیشه

بعدشم 

مرگ و از دست دادن عزیزان برای همه اتفاق میفته دیر یا زود

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
چه غم بزرگی قلبم اتیش گرف از خدا برات یه صبر بزرگ میخام😭دنیای نامرددددد

خیلی عزیزم... برام خیلی دعا کنید رو دوشم خیلی مسئولیت افتاده. نگهداری یه پدر که سکته مغزی کرده و داره زمین گیر میشه. 

عزیزم به خودت تکیه کن فقط  از الان تا همیشه بعدشم  مرگ و از دست دادن عزیزان برای همه ات ...

باشه عزیزم. خیلی برام دعا کنید پدرمم داره زمین گیر میشه😔😔😔😔

خیلی عزیزم... برام خیلی دعا کنید رو دوشم خیلی مسئولیت افتاده. نگهداری یه پدر که سکته مغزی کرده و دار ...

برات ایه الکرسی میخونم کلی تو غمت شریک بدون منو 

روح‌مامان قشنگت تو ارامش♥️

برات ایه الکرسی میخونم کلی تو غمت شریک بدون منو  روح‌مامان قشنگت تو ارامش♥️

دورت بگردم که دلت انقدر بزرگو مهربونه. ممنونم

روحش شاد باشه تسلیت میگم عزیزم

ممنونم عزیز دلم. میشه براش فاتحه بخونید😔اسمش پرینازه