2777
2789
عنوان

عروس هلندیم پرهاش رو میکنه با جیغ

718 بازدید | 20 پست

سلام ببخشید من یه عروس هلندی  ماده دو ساله دارم .چند ماهه که پرهای کوچیک و تازه ش رو میکنه طوری که از دردس جیغ میکشه ولی تا از تو پوست درش نیاره کوتاه نمیاد. بالش رو که باز میکنیم کامل بدون پر شده  

خیلی  هم دستیه و هرجا میریم میبریمش. جفت هم قبول نمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازه چند روزه خریدم دوماهشه

غذا چی بهش میدی؟؟عروس هلندی من خیلی بدغذاست

تخمه ک هنوز بلد نیس بخوره سرلاکم دیگ نمیخوره بجز اینا چی

هفت مغزم گرفتم نخورد درست

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞
من تازه چند روزه خریدم دوماهشه غذا چی بهش میدی؟؟عروس هلندی من خیلی بدغذاست تخمه ک هنوز بلد نیس بخو ...

والا من ۸ ماهه بود که خریدمش.فعلا باید سرلاک بخوره فکر کنم بعد ارزن و تخمه و تخم مرغ

والا من ۸ ماهه بود که خریدمش.فعلا باید سرلاک بخوره فکر کنم بعد ارزن و تخمه و تخم مرغ

آخه سرلاکم دوست نداره فقط سفیده تخم مرغ میخوره میترسم مریضش کنه🤕پدرمو دراورده از یه بچه بیشتر کار داره

همش واسش سیب رنده میکنم و تخم مرغ و  هویج میپزم و ..ک بلکه یکم بخوره😩

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞