2777
2789
عنوان

چ سرلاکی بدم دخترم

504 بازدید | 26 پست

دخترم داره شش ماهو تموم میکنه مخام سرلاک بدم.ازداروخانه پرسیدم گف واسه شش ماه سرلاک برنج و گندم و خرما هست.بنظرتون کدومو بدم.گف برنج ک همون فرنیه .کدوم خوشمزس؟ روزی چندبار بدم؟چقدبدم؟.البته تقریبا ی ماهی میشه فرنی میدم گاهی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عسل که زیر یه سال ممنوعه😐

یه موقع عسل و سرلاکی که توت فرنگی داره ندینا

بعدشم خرما برا بالای ۸ ماهه

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤

عزیزم سرلاک حکم فست فود مارو داره برای بچه..

ندی بهتره هم برای سلامتیش هم برای وزنش چون مواد نگهدارنده داره و الکی چاق میکنه بچه رو ...

در حد فرنی و حریره بادوم باشه بهتره موز رنده شده میتونی یه کوجولو به فرنیش اضافه کنی..

اگرم سرلاک خریدی اونی که خرما داره رو نخر چون خرما از ماه ۹ به بعد میشه داد به بچه

😍😍😍

البته اینو بگما من کلا نه سرلاک میدم نه شیرخشک

دکتره پسره من میگفت نده تو آینده معده بچه مشکل دار میشه☹

من کلا خودم همه چی تو خونه درست میکنم❤

پسرم ماه 🌛شب تارم دخترم ستاره ⭐ درخشانم.خدایا ممنون🤲 بخاطر دسته گل هایی 🌹🌹که به امانت سپردی دستم.امیررضا و بارانم دوستتون دارم❤❤❤
من ک همه چی طبیعی میدم دخترم و با شیره انگور شیرین میکنم حریره و فرینی هاش

شیره انگور هم ممنوعه زیر یک سال☹🙈

البته اینو بگما من کلا نه سرلاک میدم نه شیرخشک دکتره پسره من میگفت نده تو آینده معده بچه مشکل دار م ...

افرین بهترین کار رو میکنی عزیزم.منم به دخترم اصلا سرلاک ندادم بجاش تو هرماه که یه سری جیز ها رو مجاز بود بخوره مرتب و دقیق بهش میدادم میخورد ...

😍😍😍