2777
2789
عنوان

بیاین خاطرات بچگی😁😁

95 بازدید | 7 پست

دخترم کلاس دومه امروز تو هدیه هاشون طریقه وضو گرفتن رو خوندن خاطره بچگی خودم یادم اومد..

کلاس سوم بودم خیلی علاقه ب نماز خوندن داشتم یه کتاب خوندم در مورد وضو گرفتن بعد توش نوشته بود در حین انجام وضو و بعد از آن اگر باد از پشت گذشت وضو باطل است منم بچه بودم نمیدونستم موضوع چیه؟؟؟فکر کردم منظورش اینه که از پشت سر نباید باد بگذره😐😐😐

وقتی وضو میگرفتم کلا پشتمو میچسپوندم ب دیوار ک مبادا باد بیاد و از پشت سرم رد بشه😂😂تو خونه هم کولر و خاموش میکردم قبل از وضو تا بعد نماز ک باد کولر وضومو باطل نکنه۰😂😂😂😂😂چقققدر مامانم خندید وقتی ازم پرسید چرا کولرو خاموش میکنی (هیییعییی یادش بخیر )

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاطره ات باحال بوود...    

دلتنگ اون روزام بد جوور😔😄

عاشق خوشی های ساده که باشی                                                                             زندگی بهت لبخند میزنه😊                    
مال من کلا تلخه 😢😟

چرا عزیزم

داداش من خیلی سر کارم میزاشت، همه اش بهم میگفت از من اطاعت کن منم نمی کردم...

یه روز گفت من داداشت نیستما...من یه موجود پلیدم که رفته تو جلد داداشت چون از من اطاعت نکرد، تو هم باید از من اطاعت کنی... باور نمیکردم ولی می ترسیدم.  ..  

داداش من خیلی سر کارم میزاشت، همه اش بهم میگفت از من اطاعت کن منم نمی کردم... یه روز گفت من داداشت ...

😂😂😂چه مارموز بوده