2777
2789

سلام خوبين 

خانومهاا با گل كلم وهويج وكلم پيچ و اينجور چيزا يا كلاا گياهياا ميتونيد غذاي خوشمزه با دستورالعملش پيشنهاد بديد 

مردم از بس غذاهاي تكراري درست كردم يذره ميخوام سالم خوري ولي خوش طعم درست كنم 

راهنمايي با دستور پختش باشه ممنون ميشم گلبانوهااا🙏🏻🙏🏻😍

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدو و بادمجون  و پیاز حلقه حلقه کن گوجه و سیب زمینی هم چهار قسمت قارچم بنداز 

همشونو بریز تو قابلمه چهار پنج حبه سیر هم اضافه کن نمک فلفل زردچوبه و رب 

بذار اروم اروم بپزه 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

من خودم گوشت نمیخورم بنابراین بیشتر وقتا غذای گیاهی درست میکنم یه بار 

بادمجون سیب زمینیو چهار خونه کردم با ذرت و نخود فرنگیو کلم بروکلیو فلفل دلمه ای و قارچو خورد کردم اول یکم بادمجونو تو روغن زیتون تفت دادم بعد سیب زمینیو تفت دادم بعد گذاشتمشون توی ظرف و کره ریختم روشو گذاشتمش تو فر بعد درآوردم پنیر پیتزا ریختم دوباره گذاشتم محشر شد🥰

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘
كدووبادمجونو سرخ نميكني تو روغن ؟؟!! 

نه اگه بخوای سالم باشه و کالری کمتری داشته باشه خیلی هم خوشمزه میشه 

اما اگه نمیتونین بخورین اب پزشو، سرخ کرده استفاده کنین اینطوری هم خوش طعم میشه 

شیطان و پیروانش همیشه حق به جانب هستن غافل ازاینکه خدا برنامه ی ویژه ای براشون داره  😁💪گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   

من سرخ نمیکنم خانوادمم دوست دارن

من خودم گوشت نمیخورم بنابراین بیشتر وقتا غذای گیاهی درست میکنم یه بار  بادمجون سیب زمینیو چهار ...

وايييي احتياج به فر داره دنگو فنگش برام زياده همون رو گاز پنيرشو اب ميكنم كه تو فرم نذارم شاغلم زياد نميتونم با فر وقتمو صرف كنم فدات شم

نه اگه بخوای سالم باشه و کالری کمتری داشته باشه خیلی هم خوشمزه میشه  اما اگه نمیتونین بخورین ا ...

اره حتما امتحان ميكنم تاحالا اينجوري نخوردم جالب بود عزيزم

چه جالب امتحان ميكنم حتما  يعني حتي يه قاشقم روغن نميريزيد ؟؟

نوش جانتون باشه 

نه عزیزم کاملا بدون روغن درست میکنم 

وايييي احتياج به فر داره دنگو فنگش برام زياده همون رو گاز پنيرشو اب ميكنم كه تو فرم نذارم شاغلم زياد ...

پیراشکی سیب زمینی هم عالیه امتحان کن

تویی که داری اینو میخونی ببین چی میگم ...از تو فقط یه دونه تو دنیا هست پس حسابی مراقب خودت باش باشه؟!😘