2821
2789

من اومدم بگم تجربه ندارم🤣

ببخشین استارتر😂

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

رو زگیلا سرکه سیب و دارچین رو قاطی کن بزن . هر بار میخوای بزنی همون جا قاطی کن فرق داره. خیلی میسوزه ولی چند بار بزاری روش بمونه جند ساعت میره.

سیستم ایمنی بدن تو تقویت کن.

واکسنش اگه گیر بیاد بزتی از هیجی بهتره.

همجنین برای مریضی هایی که درمون درستی نداره حرز امام جواد همراه کن اثر داره

تاپیکمو مطالعه کردی و کمکت کرد برام دعا کن...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رو زگیلا سرکه سیب و دارچین رو قاطی کن بزن . هر بار میخوای بزنی همون جا قاطی کن فرق داره. خیلی میسوزه ...

تو تجربه داشتی میگن سرطان چی من هشت ماه پیش داشتم ببخش دهانه مقعدم الان از بین رفتن باهمون سرکه سیب ولی وسواس گرفتم همش خودم چک میکنم ازمایش ندادم اصلا دکتر گفت الان چیزی نمیبیمم احتمالا نبوده یا رفتن من از ترسم نمیخام ازمایش بدم