2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای سرطان سینه

589 بازدید | 18 پست

یکی از اقوام نزدیک سرطان سینه وخیم داره

دکتر مطمئن و خوبی سراغ دارین؟

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیشابورم من دکتر مداح خوبه خالمو عمل کرد

تهرانم متاسفانه

هر زمان که ناراحت شدی به یاد بیار که بیشتر از یه میلیارد سلول تو وجودته که به تنها چیزی که اهمیت میدن تویی  
پیش دکتر طب سنتی رفتن؟

وخیمه گفتن حتما باید جراحی شه کار از طب سنتی گذشته

اگه میتونی بیای مشهد . دکتر یاشا مخدومی سرطان شناس برتر دنیا ست 

حیف امکانش نیست بیان

دکتر عصمت السادات هاشمی خیلی خوشاخلاقو ... 

دستتون درد نکنه❤