2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماما نرو اصلا.متخصصا به من گفتن نگرانی نداره هیچی‌نمیشع. یه ماما هم رفتم گفت خیلی خطرناکه بیار بندا ...

آخه ب دکتر گفتم ماما اینجور گفته .ناراحت شد ک تحصیلات من بیشتره یا اون برو برات دارو بنویسه برو پیش دکتر غددمن نمیدونم اصلا

آخه ب دکتر گفتم ماما اینجور گفته .ناراحت شد ک تحصیلات من بیشتره یا اون برو برات دارو بنویسه برو پیش ...

راست میگه دیگه.منم به یه دکتر گفتم ماما اینجور گفته دکتر گفت اون به خاطر جیب خودش میگه که دو سه میلیون ازت پول بگیره بچتو بندازع.

۱۱/۹تیرویید منه میگه پرکاری ب شما چ جور گفته کم کار

چه بدونم آخه به من گفت کمکاری داری آخه من قبل بارداریمم کمکاری داشتم

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
اخی عزیزم ..افتاب بگیر ویتامیناتم سرموقع مصرف کن

آفتاب کجابودتوخونه آپارتمانی وقرنطینه واین آب وهوای بارونی وابری

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
میدونم استرس از همه بدتره ولی مگه دست خودمه؟؟؟؟

این حرفو همسرم بهم می گفت ولی الان که بچم بغلم میگم کاش به حرفش گوش می دادم اگه تحت نظر متخصص باشی نگرانی نداره خیلی ها کم کاری تیروئید دارند توبارداریشون فقط اروم باش 

من تو ۶ هفته آزمایش دادم متوجه شدم دیگه دارو خوردم شماهم حتما نداشتی الان گرفتی نگران نباش برو دکتر دارو بخور

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜