2777
2789
عنوان

ژدهاقهر نبوده)عشقم)

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 24 پست

چرا احساس میکنم دروغ میگی من راجب ترین ها میدونم و دورم دیدم خب طرف پسره جنسیتش چهره اش تیپش همه چیش ولی روحیه زنانه داره کارهای زنونه میکنه طلا میخره کار خونه میکنه با ناز حرف میزنه 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونا تامبون 

تامبوی منظورته ...اونا دخترانی هستن که تیپ پسرانه دارن یا بازی های پسرونه انجام میدن..قبلش اطلاعات بدست بیار 

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

تامبوی منظورته ...اونا دخترانی هستن که تیپ پسرانه دارن یا بازی های پسرونه انجام میدن..قبلش اطلاعات ب ...

من از اینا اطلاع ندارم به دنیا اومدم دوجنسه بودم تو شناسناسنامهو هر دو گزینه رو زده

혀ㅐㅈㄷbtsㄴارمی بنفش 
من از اینا اطلاع ندارم به دنیا اومدم دوجنسه بودم تو شناسناسنامهو هر دو گزینه رو زده

بیخیال مهم نیس 

کمکم بده چجوری رابطه کم کنم

خودش میدونه ...تو اصلا نباید وارد رابطه میشدی ..نگران نباش اون دختر چیزیش نمیشه تو سن بلوغ هست بعدا مسخره اش میاد به این رابطه هایی که داشته