2777
2789
عنوان

ژدهاقهر نبوده)عشقم)

114 بازدید | 24 پست

من ترنسم یعنی نه پسر نه دختر حالا عشقم دختره ازش پرسیدم ژدها قهری گفت نه واسه چی  برای اینکه کامل موضوع بیاد دستتون تاپیک قبلم بخونین حالا خودم از دست خودم اعصابم خورده اون نیم ساعت بدون من نمیتونه منم بدون اون نمیتونم عملم نمیشه بکنم در شرایطی که هست ایران نداره و خیلی درد داره قرار بود برم المان الا سعی دارم رایطمو کم کنم چون به ازداج ختم نمیشه  من ناراحتم چیکار کنم خانوما راهنمایی میخوام ازتون منو به عنوان کوچکتر بپزیرید میترسم چیزیش بشه اخهمن17سالمهاون16این که تو تایخ زدم الکیه واسه شناخته نشد

혀ㅐㅈㄷbtsㄴارمی بنفش 

ترنس mtf یا ftm?

کاربر سال ۹۸ عسدم!منتهی بخاطر بحث هایی که پیش اومد پنج تا کاربریمو از دس دادم!😐 لحن و گفتار منُ رفتار و شخصیت طرف مقابل مشخص میکنه ! خداحافظ نی نی سایت:) 1400/5/26 بابای.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسری ب دختر گرایش داری 

یا دختری ب دختر گرایش داری یا دختری ب پسر گرایش داری

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
ترنس یعنی نه دختر نه پسر تو گوگل بزن حسابش دستت بیا

خوب 😞  میدونم الان جنسیت چیه 

وگرنه ترنس ها قابل احترام هستن . 

اگه پسری و حالت زنانه داری  برو دنبال درمان من قاط زدم😒😒😒😒

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
بزعکس گفتی درمانش امکان مرگ داره

آها . خوب نمیشه که برو مشاور خارج هست این جور ازدواج ها ...  ولی اینجا ن . 😞😒