2777
2789
ببخشید سر کتاب چیه؟

عزیزم سرکتاب از رو قران مثلا یه چی فکر شمارو مشغول کرده و یا ناراحتتید یا مثلا سوالی از ایندتون دارید سرکتاب بهتون میگه خدایی من هر چن وقت یه بار میزنم قشنگ یه مدت بعد عین همون چیزایی ک بهم گفتن واسم پیش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلت چیه مگه؟تا اونجایی که من میدونم دعانویسو رمالو این چرتو پرتا باعث میشن که در دنیای ما ورا باز ...

مشکلم ازدواجه . دارم سی ساله میشم. هیچ مشکلی ندارم . کارمند دولتی هستم و حقوق دارم . خانواده سالم و خوب با سطح مالی متوسط. از لحاظ ظاهری هم خوب هستم.  خواستگار زیاد دارم ولی هیچکدوم جور نمیشه . مامانم میگه بختت بسته شده . خودم خیلی اعتقاد ندارم ولی به شک افتادم. 

جی میگی😳عزیزم سرکتاب از قران !!!حرف خدااس!!!با چ منطقی اینو میگی  مگ گفت دعا نویس وا

مگه قرآن نازل شده برای این کارا؟

این اراجیف رو به اسم‌قرآن نزنید 🌪🍂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
مشکلم ازدواجه . دارم سی ساله میشم. هیچ مشکلی ندارم . کارمند دولتی هستم و حقوق دارم . خانواده سالم و ...

ببین یه سری دعا هست که میگن برا ابطال سحرهست تو نت سرچ کن خودت بخون وبهترین ابطال سحر سوره بقرس دانلودکن از بازار هر روز بزار بخونه موکلای بقره خیلی قوین هر سحری باشه باطل میکنه برفرضم سرکتاب باز کردی وگفت بختتو بستن قدم بعدیت اینه که بایدبیفتی دنبال رمال یا یه پولی به همون سرکتابی بدی تا برات بختتو باز کنه ودعا بت بده که اکثرا بی خود اینم که میگن هرچی بهمون گفته اتفاق افتاده به خاطر قدرت ذهنه وگرنه هیچ کس جزخدا از آینده خبر نداره تو خودت بشین هی یه موضوع رو به خودت تلقین کن وایمان داشته باش که میشه خب قطعا میشه.

🤔
مگه قرآن نازل شده برای این کارا؟ این اراجیف رو به اسم‌قرآن نزنید 🌪🍂

سرکتاب با قران.همون دعا هم ایه های قران هس جز اون طلسم و جادو جنبل ک با شیطان و جن هس.تو استخاره نمیکنی واسه کاری ببینی خوبه یا بده؟اینم با قرانه

خدایا نا امیدم نکن🙏
جی میگی😳عزیزم سرکتاب از قران !!!حرف خدااس!!!با چ منطقی اینو میگی  مگ گفت دعا نویس وا

عزیزجان سرکتاب کجاش حرف خداس مگه قرآن کتاب فاله چرا الکی حرف میزنید یه مشت رمال دارن از اعتقادات مردم سواستفاده میکنن شما چرا انقد باور دارین

🤔
شخصی بهتون پیام بدم؟شماره تلفنش رو بهم میدید

بیا عزیزم 😘پیام بده

این کاربری دست دختر خالمم هست گاهی ی تاپیک تاپیکی میزنه خیلیییی کم ‌‌‌‌.. اون متاهل من مجرد خب پس ی وقتایی ی تناقضایی داره تاپیکا چون از دوتا جهان متفاوتیم  دختر خالم دیگه شماره نداشت ک با خط خودش کاربری بسازه ) من عضو کمپین تحریم همگانی نینی سایتم 😂از تاریخ ۱۰/۱ ( اول دی ماه ) ..‌هیچ تاپیکی نزنیم و هیچ تاپیکی هم شرکت نکنیم .. 🖐🏻 دق و دلی تموم گرونی ها و اعتراضایی که باید میکردیمو نکردیم توی زندگیمون رو سر سایت خالی کنیم؟ 😂😂 گناهه ( ولی شوخی در رفته متحد شیم این ماجرای عکس حل شه به حرفمون گوش کنن  ) 
سرکتاب با قران.همون دعا هم ایه های قران هس جز اون طلسم و جادو جنبل ک با شیطان و جن هس.تو استخاره نمی ...

این حرفا حرف کلاهبردارهاییه که بدای پول به کلام خدا هم رحم نمی کنن 🌪🍂

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
مگه قرآن نازل شده برای این کارا؟ این اراجیف رو به اسم‌قرآن نزنید 🌪🍂

قران نازل شده برای هدایت ما انسان ها! من هزار بار میتونسم یه کاری کنم ولی با زدن سرکتاب فمیدم ب صلاحم نیست انجام ندادم 

بعدم هر وقت گفتن خاک انداز خودتو وسط بنداز اراجیف هم صفت حرفای توان! وقتی میخوای دهنتو وا کنی سیم زبون و مغزتو وسط کن ک ب حرفای قران میگی اراجیف