2777
2789
عنوان

دیابت بارداری🙂

55 بازدید | 9 پست

بچه ها من هفته۲۸ هستم ازمایش تست تحمل گلوکز دادم قند ناشتام خوب بود اما قند یکساعت بعد از شربتم ۲۱۰ بود و قند یکساعت بعدترشم ۱۸۰😭😭😭 تکرر ادرار داشتم اما فکر میکردم مال بارداریم باشه از وقتی فهمیدم دارم رژیم میگیرم نوبت دکتر هم دارم فکر کنم برام متفورمین بنویسه

یارّب ازهرچه خطا رفت؛هزار استغفار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش منم قند ناشتام ۱۱۰ بود الان دارم متفورمین می‌خورم

قند مصنوعی رو گذاشتم کنار کامل

این‌طور که تو نینی‌سایت هم پرس‌وجو کردم یکی دو ماهه کنترل میشه و اصلا نباید نگران بود

استرسی نشو گل، همین خودش قند رو می‌بره بالا

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

شیرینی رو کامل حذف کن، میوه هم نهایت روزی سه تا بخور. آخر شب هم کره بادم زمینی و یه لیوان شیر بخور بخواب. اگه خواستی میوه بخوری، با پروتین بخور، مثلا انگور با تخم مرغ. راحت قندت کنترل میشه. 

نگران نباش عزیزم چیزی نیست اونقدراهم بالا نیست

اخه زده بود نرمالش بعد از خوردن شربت۱۸۰هس ک مال من ۲۰۰بود یک ساعت بعدترشم ۱۴۰بود نرمالش من ۱۸۰بودم😫😭

شیرینی رو کامل حذف کن، میوه هم نهایت روزی سه تا بخور. آخر شب هم کره بادم زمینی و یه لیوان شیر بخور ب ...

انار هم قندش زیاده اخه فصلشه اخه

نگران نباش منم قند ناشتام ۱۱۰ بود الان دارم متفورمین می‌خورمقند مصنوعی رو گذاشتم کنار کاملاین‌طور که ...

مرسی عزیزه دلم من قند ناشتام خوب‌ بودا قند بعد از شربته بالا بود بارداری اولم اصلا ایطوری نبودم از شانسم