2777
2789

همسرمن راننده ماشین سنگینه با بیل مکانیکی هم کارمیکرد خودش ماشین سنگین نداره براشرکت خصوصی کارمیکرد 10ساله حقوقش خیلی کم بود واذیت هم میشد مثلا دوهفته یه بارمیتونست بیاد خونه وشهرای مختلفی باید کارمیکرد وجاهای خیلی خطرناکی بود که بایدمیرف صبح گفت میرم به صاحب شرکت میگم که یاحقوقموزیادکن یا استعفا میدم البته منم تشویقش کردم بره بگه اونم گفته بود نه زیادنمیکنم همینه که هست اینم وسایلشوجمع کرده اومده خونه ولی اصلا حرف نمیزنه میدونم ناراحته الانم گرفته خوابیده نمیدونم چی بگم وچجوری ازناراحتی درش بیارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد بود حقوقشون؟برادر زنداداشم عسلویه رو ماشین سنگین کار میکنه واسه شرکت ماهی۱۹تومن حقوقشه

زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ...                         برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود

بهش بگو ارزش جون تو واسم خیلی بیشتر از ایناست..

بگو ارزش اینهمه خطرو نداشت. بهتر ک نرفتی و...

نزار ب غرورش بر بخوره

G>⬆️⬇️   میشه برای سالم بدنیا اومدن بچه ام یه صلوات بفرستین ؟؟؟ پروردگارا... نمیگویم دستم را بگیر. سالهاست که گرفته ای.. رهایم نکن.   
هیچکار نمیشه بکنی. مرد بیکار افسرده میشه. ایشالا زود یه کار مناسب گیرش بیاد.

مازمین داریم یه صدملیونم پس انداز داریم ولی سرجمع میشه500ملیون که نمیشه ماشین سنگین خرید دلم براش میسوزه جون خونواده اشم هیچ کمکی تاحالابراش نکردن

کدوم شهرین؟ ما میخوایم ماشین سنگین بگیریم دنبال راننده ایم

چه خوب .چقدر ازین غافلگیری ها دوست دارم 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.