2777
2789

دوستای گلم برای جواب باید بلایکی😉😉 💋💋💋

عزیزان این تاپیک سرفا برای شوخیه 

بوس بوس😘😘😘😘😘

🌹رقم آخر لایک 🌹

0: یه مرد چاق

1:یه پیر زن 

2:قصاب محل 

3:نفر قبلی 

4:نفر بعدی 

۵:یه دیوونه 

6:یه خر 

7:یه دکتر 

8:بقال محل 

9:یه پیر مرد

😘😘😘😘😘😘😘😘😘

یکان روز تولد 😉😉😉

0:تو سینما 

1:تو جنگل 

2:تو حموم

3:تو استخر 

4: تو پارتی 

5: تو اتاق خواب 

۶: تو صف نون 

7: پشت درخت 

۸: تو تاریکی 

9:تو مطب

ماه تولد 😊😊😊😊😊

1: بهم گفت جوون 

2:بهم گفت تو مال منی 

3:بهم گفت عاشقتم 

4:بهم گفت شب بیا 

5: یواشکی لمسم کرد 

6:بهم گفت بخورمت 

۷: برام بوس فرستاد 

8: آمپولم زد 

9: بهم گف جیگر منی 

۱٠: بهم گفت میخوامت 

11:بهم چشمک زد 

12: چسبید بهم 

💓❤💞💟❣️💙💚💛💜🎈💋🎀💓💗💝💖💕

من یه دختر دهه هشتادیم 👱رژ عاشقشم❤ لواشک دیوونشم 😜پاستیل وای نگوو😋 لاک روانیشم 💅💄شیطونی و دیوونه بازی به طور مداوم 😉 حسودی فقط نسبت به کسی که برام باارزشه  😊💖                         منمو دنیای دخترونم 👱💋💄👡                               منمو عروسکام 👯 منمو شیطونیام 😝🤗 منمو ناز کردنام 😊💞                                                           منمو این احساسات دخترونم که درکش واسه خیلی ها سخته 💕💕

ی دیوونه تو صف نون بهم گفت بخورمت       

ی دختر هر چقدرم سینگل باشه تنها نیست😎من و کودک درونم💃🏻شخصیت دومم🙄کرم درونم😝اون روی سگم😬کلا ی خانواده ایم😌😍😂 تاپیک مشاعره تگم کنید😉عضو اکیپ دلبران شیرین🍊🍃آرمی💜آواکادو💚فمینیسم♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفربعدی تو جنگل چسبید بهم🙄

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

ی خر تو صف نون بهم گفت بخورمت 😂😂😂😂😂😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

قصاب محل تو تاریکی بهم گفت تو مال منی 🖐

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ی دکتر تو جنگل بهم چشمک زد😉😃

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊

یه پیرمرد تو تاریکی لمسم کرد😳😇🤣

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹