اخلاقش عالیه زن دوسته درامدش خوبه مهربونه به لباس پوشیدن گیر نمیده اهل مسافرته تحصیلاتش دبستانه ولی من دانشجوام چهره اش هم ازنظرهمه خوبه به جز من 😞بنظرتون میتونم دراینده دوسش داشته باشم ۱ماهه تقریبا عقدیم
یه صلوات برای حاجتم ...به جلو میروم وادامه میدهم تنها بخاطر تو خداجون وگرنه مرگ برام شیرین ترینه
سوره ناس را خیلی بخون ،تا از وسوسه شیطان رها بشی ،به زندگی های دیگران کمتر نگاه کن ،سعی کن چشمت را ببندی ،به خونتون بیشتر دعوتش کن و از مادرت بخواه تدارک شام ببینه ،مشغله هات را کم کن باهاش وقت بگذرون ،
نزار شیطون وسوست کنه ،نگاهت را به نامحرم ننداز ،من خیلی به مردای دیگه نگاه میکردم و چهرش را مقایسه میکردم ،پیش خانوادم خیلی میگفتم به دلم نمیشینه ،همه اینا اشتباه بود ،اون خیلی پاک بود و خانواده خوبی داشت ولی الان چی شوهر من با وجود دو تا بچه با صدتا دختر و زن دوست هست اینقدر هم ماهره عذابش را من میکشم ،دلت را بسپار به خدا اگه ادم خوبی هست به سمتش برو
حتما مشاوره خوب برو و از مشاوره بخواه کمکت کنه دوسش داشته باشی ،اگه واقعا بخواهی دوسش داشته باشی همه اون چیزایی که مانع میشه را کنار میزنی ،عزیزم مرد خوب جواهره ،مثل من نکن ،حالا خوبی هاش را میبینم ولی خیلی دیر شده
دیگه حست را نگو ،زندگی خصوصیت را تو سینت نگه دار ،یعنی بدی ها را به زبون نیار که بزرگ بشه ،به عکر دیگران اهمیت نده،با کسایی که راحت اظهار نظر میکنند هم صحبت نشو ،به جمع خانوادتون دعوتش کن