2777
2789
عنوان

کیا تازه بچه سقط کردن

176 بازدید | 10 پست

من هفته ی نهم جنینم سقط شد قلبش تشکیل نشده بود ناراحتی خودم کنار ،حرف های مردم هم بدتر ناراحتم میکنه ،خانواده ئ همسرم میکن دکترت بد بود که این اتفاق افتاد ،یعنی میگن سهل انگاری خودم بوده ،دلم میخواد از دستشون دااااااددد بزنم ☹️

اتفاقا بخاطر همین موضوع به کسی نگفتم تا سرزنش نشم. 

خواست خدا بوده

دکتراهم همگی کاری به سقطای اول ندارن. 

بعدشم جلو سقط رو نمیگیرن و میگن احتمالا مشکل داره که داره سقط میشه اگه نگهش داریم یه فرزند ناسالم نصیبت میشه. 

تو هم ناراحت نباااش عزیزم. 

میگن دکتر بد بود چه ربطی به سهل انگاری شما داره... بد برداشت کردی حرفشونو...من خودم همیشه میگم دکترم مقصر بود، چون اصلا واسم وقت نذاشت و توضیح نداد... ولی دکتر دومی هرچیزی که مهم بود و بهم گفت..

🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بخاطر همین موضوع به کسی نگفتم تا سرزنش نشم.  خواست خدا بوده دکتراهم همگی کاری به سقطای ...

من هم نمیخواستم به هیچکس بگم چون استراحت مطلق بودم مجبور شدم دخالت همه ،نظر دادن هاشون اعصابم و بهم میزیزه

میگن دکتر بد بود چه ربطی به سهل انگاری شما داره... بد برداشت کردی حرفشونو...من خودم همیشه میگم دکترم ...

آخه من جاریم پرستاره ،همش میومد به مادرشوهرم میگفت این کارو بکنه فلان دارو رو استفاده کنه مادر شوهرم هم میومد به من میگفت ،قصدی نداشت اگه میومد به خودم میگفت بعد مادر شوهرم استرس میگرفت بعد به من منتقل میکرد ،دکترمن فوق تخصص زنان میگفتن برو پیش ماما پرونده تشکیل بده

آخه من جاریم پرستاره ،همش میومد به مادرشوهرم میگفت این کارو بکنه فلان دارو رو استفاده کنه مادر شوهرم ...

بعد میگن اگه حرف جاریت و که پرستاره گوش میکردی این اتفاق نمیوفتاد،

اخی عزیزم بتات چندبود

یکی ازدوستام بتاش ۱۵۰۰ بود امروز ازمایش داد قبلشم امپول پروژسترون زده بود ک ۱۶ روز صبرکرد دید نشد بیبی زد مثبت شد ازمایش داد ۱۵۰۰ حالا استرس داره نکنه خدانکرده خارج ازرحم باشه