2777
2789
عنوان

پای ضربدری 😢😢😢

200 بازدید | 13 پست

دخترم 23ماهشه و باهاش ضربدری شده ..امروز پیش ارتوپد بردمش..که گفت کفش مخصوص براش بگیریم و یه شربت داد ...کسی تجربه داره که بچش خوب خوب شده باشه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
نگفت علتش چیه؟؟دخترمنم نوزده ماهشه همش نگرانشم بدمیشینه

نه...گفت خوب میشه اگه کفش ها رو بپوشه و داروشو بخوره😟

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه من،خوب نشد پارسال۱میلیون دادم.مبخوام بعد کرونا عمل کنم.

چرا خوب نشد آخه ؟!

میشه بگی چجورفهمیدی توراه رفتن مشکلی داشت یافقط ازظاهرش میشه فهمید

از ظاهرش ...

میشه مشخصات کفش رو عم بگی

عزیزم تو نت بزنی میاد ...هم میتونی کفش باربی بگیری هم زانو بند طبی ..که از ران تا مچ پا میاد و یه کمر بند چرم داره که زانو رو باید سفت ببندی

پسر منم همین مشکل داره درمانش تازه شروع کردیم  میخوام ببینم واسه شما جواب داده  چقد زمان ...

باید زانو بندشو ببندی ...دختر من نمیبنده ...کمتر شده ولی خوب نه😔