2777
2789
عنوان

خانم های شاغل بیاید لطفا دلداری

1003 بازدید | 44 پست

امروز بازرس اومد محل کارما ..قشنگ شست و مارو گذاشت کنار 😢خیلی ناراحتم ...نمیدونم باردارم حساسم یا چی ....برای شماهم پیش اومده ؟؟گیرای خیلی الکیم میدادا😐هرچی میخوام بگم مهم نیست نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچی گفت فدا سرت .من شاغل هستم اصلا  اهمیت نمیدم چی میگن کارشون ایراد بگیرن کارت درست کن هرچی گ ...

آره واقعا ایرادای مسخره ...تازه من باردارم اصلا میتونم نرم بعد این وایستاده گیر دادن 😢خیلی ناراحت شدم..مرسی از دلداریت😘

آره واقعا ایرادای مسخره ...تازه من باردارم اصلا میتونم نرم بعد این وایستاده گیر دادن 😢خیلی ناراحت ش ...

هرچی گفتن فقط تو دلت بگو همه چی تون فدای سر بچه ام😁😁😁💋غصه نخور استرس نداشته باش مراقبت کن نی نی سالم بغل بگیری 

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
سلام استارتر ‌شما تو یک تاپیک گفتید که مادرتون معلم هستند.  شما از حقوق معلم تازه استخدام شده ...

بله درسته 

بچه هایی که تازه رفتن یعنی مهرپارسال شروع کردن حقوقشون بین 3300 تا 3800 هست

بستگی به تحصیلات و پایه تحصیلی و محل تدریس داره ...حدودی حقوقش بین 4 تا 5 تومنه 

آها چون خودتون تو تاپیک گفتید که یکی از فامیلامون 8 سال سابقه دارند و  شش میلیون می‌گیرند. درسته؟؟