2777
2789
عنوان

خانوادگی جن دیدیم....

533 بازدید | 46 پست

قبلاً تو روستا زندگی میکردیم ...

یه کوچه ای پیش خونمون بود که به بهداشت می‌رسید و دیگه چیزی توش نبود با یه پایه برق ...

ما چون زمین نداشتیم یه زمینی به بابام رسید پشت خونه پیش مزارا و مجبور بودیم اون رو ساخت کنیم واسه خونه

❥︎ఌ︎🅐︎🅛︎🅘︎ ❦︎ Ⓢ︎Ⓐ︎Ⓗ︎Ⓔ︎Ⓘ︎ ❥︎☻︎ 🅢︎🅞︎🅜︎🅐︎🅨︎🅔︎❥︎

خب

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک میکنی با اینطوری گفتنت هیجان داستانو زیاد میکنی؟  

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
پشت خونه  بود زمین یعنی از روستا کلا دور بودیم و یه مدرسه کنارمون بود

زیاد بزار بعد لایک کن بخونم

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

کم کم داشتیم زمین رو ساخت میکردیم  تا نصفه رسیده بود دیگه 

اینم بگم بابام دعا نویسه و جن می‌رفت تو خونه های مردم یا تو بدنشون بیرونش میکرد با دعا

فک میکنی با اینطوری گفتنت هیجان داستانو زیاد میکنی؟    

نه بخدا عزیزم فقط مال چند سال پیشه دیگه داره میاد تو ذهنم مینویسم

نه بخدا عزیزم فقط مال چند سال پیشه دیگه داره میاد تو ذهنم مینویسم

خب اول همشو یادآوری کن یهو بنویس دیگه😅

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه