دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
وای عزیزم خیلی ممنونم من فیلم سیاه رو در بچگی در تلویزیون یه قسمتیش رو دیده بودمبعد که بزرگ شدم همیشه آرزو داشتم ببینمش... ولی اسمش یادم رفته بود و خیلی می گشتم اما پیداش نمی کردم الآن دارم می بینمش.. خیلی حس جالبیه
امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک پیانیست نابینا باید گزارش قتلی را به پلیس ارائه دهد که خودش هرگز شاهد آن نبودهاست. این درحالی است که مجموعهای از رویدادهای اسرارآمیز، زندگی او را تغییر میدهد و… ملودی کور (به هندی : Andhadhun) یا نوای چشم بند فیلمی در ژانر مهیج و جنایی محصول سال 2018 و به کارگردانی سیریرام راغاوان است. در این فیلم بازیگرانی همچون تابو ، آیوشمان کورانا ، رادیکا آپته ، ذاکر حسین ایفای نقش کرده اند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است ، سلسه ای از وقایع مرموز زندگی یک پیانیست کور را دستخوش تغییر میکند ، به طوری که او اکنون باید جرمی را گزارش دهد که هرگز شاهد آن نبوده است و…
امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟