2777
2789
سلمان جون؟؟؟ خخخ

اره اخه خیلی دوسش دارم🤣🤣

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
سیاه سکسکه شاهدا دیگه یادم نمیاد

وای عزیزم
خیلی ممنونم
من فیلم سیاه رو در بچگی در تلویزیون یه قسمتیش رو دیده بودمبعد که بزرگ شدم همیشه آرزو داشتم ببینمش... ولی اسمش یادم رفته بود و خیلی می گشتم اما پیداش نمی کردم
الآن دارم می بینمش.. خیلی حس جالبیه

امروز از دیروز به مرگ نزدیک تریم به خدا چطور . . . ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای عزیزم خیلی ممنونم من فیلم سیاه رو در بچگی در تلویزیون یه قسمتیش رو دیده بودمبعد که بزرگ شدم همی ...

خوشحالم ک تونستم کمکت کنم🤩🤩🤩💖

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
چندتا عاشقانه هم دیدم اما اسمش یادم نیس که بازیگرا با نقشه عاشق هم شده بودن

یکیش عجب کاری کردم لبا تو ازدواج کردم بود انگار

کمدی فقط اوناییکه اکشی کومار بازی میکنند خیلی مسخرس خصوصا هاسلف(خانه شلوغ 1تا4)خصوصا چهارش

عاشقانه هم من برای تو میمیرم خیلی زیباست 

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
کمدی فقط اوناییکه اکشی کومار بازی میکنند خیلی مسخرس خصوصا هاسلف(خانه شلوغ 1تا4)خصوصا چهارش عاشقانه ...

از آکشی کومار بدت میاد؟

از آکشی کومار بدت میاد؟

نه منظور ازمسخره خنده دار بود.ن اتفاقا خیلی عادی و بی پروا بازی میکنه

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢
یه کم خلاصشوبگوبرم ببینم...

یک پیانیست نابینا باید گزارش قتلی را به پلیس ارائه دهد که خودش هرگز شاهد آن نبوده‌است. این درحالی است که مجموعه‌ای از رویدادهای اسرارآمیز، زندگی او را تغییر می‌دهد و…
ملودی کور (به هندی : Andhadhun) یا نوای چشم‌ بند فیلمی در ژانر مهیج و جنایی محصول سال 2018 و به کارگردانی سیریرام راغاوان است. در این فیلم بازیگرانی همچون تابو ، آیوشمان کورانا ، رادیکا آپته ، ذاکر حسین ایفای نقش کرده‌ اند. در خلاصه داستان این فیلم آمده است ، سلسه‌ ای از وقایع مرموز زندگی یک پیانیست کور را دستخوش تغییر میکند ، به طوری که او اکنون باید جرمی را گزارش دهد که هرگز شاهد آن نبوده است و…