2777
2789

بچها من هیکلم خوبه یعنی توپرم اما با س ن ندارم چیکارکنم کسی تجربه ایی داشته؟ تواین کرونا هم نمیشه باشگاه رفت... بعدمن شنیدم میگن ورزش تاثیری نداره... خیلی غصه میخورم خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورزش تاثیری نداره ؛ اون ورزشکارایی رو هم میبینی با ورزش باسنمو بزرگ کردم کلی قرص هورمونی میخورن و تزریق میکنن و پنج سال روزی چند ساعت بدنسازی کار میکنن 

منظور خودت از تزریق چی بود؟

ورزش تاثیری نداره ؛ اون ورزشکارایی رو هم میبینی با ورزش باسنمو بزرگ کردم کلی قرص هورمونی میخورن و تز ...

منظورم اینه راهی جز اینکه آدم تزریق نکنه و با سن بزگ بشه هست؟ یعنی حتما آدم باید تزریق کنه؟ 

واقعا داریم؟؟ جاهای دیگرو چاق نمیکنه؟ 

من یه پیج توی اینستاگرام دیدم قرص چاقی با سن میفروشه و عکس هم میذاره خوب پر میشه دیگه نمیدونم چقدر روی نواحی دیگه اثر میذاره یا نه 

میگن چشام سگ داره