2777
2789

بچه ها شما چه گلایی دارین و کدوم  رو بیشتر دوست دارین ؟ 

من خودم سنسوریا و دیفن و آگلونما و کروتن و دراسنا و آلوئه ورا  دارم . 

الان میخوام یه دونه گلدون جدید بخرم میخوام نظر شما رو بدونم که چی خوبعههههه

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سانسوریا.گل قاشقی و یخ.برگ بیدی.اشک عروس.پتوس.کاکتوس.گل حسن یوسف و بامبو و دیفن و سوسنمو خیلی دوس داشتم که خراب شدن انداختم دور

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

من بگونیاا سانسوریا. شفلرا.پیله آ. رزماری. حسن یوسف.برگ بیدی. خرگوشی. قاشقی.  پتوس اینا رو دارم... همشم خشک میشن.. میخوام بندازمشون دور...لعنتیا.. انقد دوسشون دلرم. همش در حال زرد شدن و خشک شدن و سوختگی ان

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲
من بگوتیا سانسوریا. شفلرا.پیله آ. رزماری. حسن یوسف.برگ بیدی. خرگوشی. قاشقی. اینا رو دارم... همشم خشک ...

دمای خونه و اب دهی گلا خیلی مهمه که زرد نشن 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...