2777
2789
عنوان

فقط دوست داران گل و گیاه خونگی بیان 😍🍀🌵🌳🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 30 پست
دمای خونه و اب دهی گلا خیلی مهمه که زرد نشن 

خاک توسرشون😒

پیله آ همش می سوزه 

در جان من دو قلب دارد ضربان🥰🥰فندوقم خوش اومدی😍❤😍❤😍خدایا تودلیمو حفظ کن.به بزرگیت قسم🙏..همه منتظرا رو شاد کن🌹🌹خدایا شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت شکرت🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از برگاش جدا میکنی واسه استفاده ؟

نه اصلا،رشد نمیکنه ک بخام استفاده کنم،دوستم همین نژادو داره هم برگاش تپل شدن هم زود زود بزرگ میشن و تکثیر میشن،کاریشونم نمیکنه☹

تا از مرگ نترسی،عاشق تک تک روزهای زندگی ات نمیشوی😍💜💚❤💛
نگهداری نخل ماداگاسکار راحته ؟ حساس نیست ؟ 

منم ندارم متاسفانه خونم نورگیر نیست هرچی گل میخرم درجا خشک میشه فعلا تصمیم گرفتم نخرم.

ولی درمورد نخل شنیدم شرایطش محیا باشه رشدش خوبه اول شاید برگاش بریزه ولی درست نگهداری بشه دوباره برگ درمیاره

خدای مهربون شکرت😍
نه اصلا،رشد نمیکنه ک بخام استفاده کنم،دوستم همین نژادو داره هم برگاش تپل شدن هم زود زود بزرگ میشن و ...

واسه من از همین گوشتی هاس اندازشون هم بالای پنجاه سانته . ازش زیاد برگ جدا میکنم . و باز جدید از بالاس درمیاد 

ولی خب چندماهه دارمش اصلا پاجوش نزده . 

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
نه اصلا،رشد نمیکنه ک بخام استفاده کنم،دوستم همین نژادو داره هم برگاش تپل شدن هم زود زود بزرگ میشن و ...

راستی خاک مخصوص کاکتوس میخواد

منم ندارم متاسفانه خونم نورگیر نیست هرچی گل میخرم درجا خشک میشه فعلا تصمیم گرفتم نخرم. ولی درمورد ن ...

اره ادم خیلی دلش میسوزه که گلاش خشک بشن .

دیگه الان گفتم یهویی نرم خرید . قبلش تحقیق کنم ک چه گلی مقاومه . 

راستی خاک مخصوص کاکتوس میخواد

نمیدونم اخه دوبار دادم خاکشو عوض کردن☹اول ک از دوستم گرفته بود ازبین رفته بود کلا،برگاش کبود کبود بود،ولی الان سبزه و سرحاله  ،اما ۱۵ سانت بیشتر نمیشه☹

نگهداری نخل ماداگاسکار راحته ؟ حساس نیست ؟ 

من دارمش،خیلی رنگ برگشو دوست دارم،سبزه پررنگه،

البته من هرروز ابش میدم

من هیچوقت کاکتوس دوست نداشتم. . حتی آلوئه ورامم ندوس . کلا تیغی دوست ندارم

درسته کاکتوسای خاردار قشنگ نیستن ولی سایکلونت ها قشنگن که اشتباه بهشون میگیم کاکتوس

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی