2777
2789
عنوان

یه سوال فنی داشتم😊

79 بازدید | 7 پست

پری من منظمه28روزه روی نرم افزار سیکلمم28روزه ثبته.این پری4روز عقب افتاد باید دوره قاعدگی رو بزنم32روزه؟طول دوره قاعدگی رو ی چیز کلی نوشته مخصوص اون ماه ننوشته😞چ کنم؟

💕😍عشقِ مامان بابا خوش اومدی به دنیامون😍💕
کجا میخوای بزنی؟ 32 روزه هم داریم سیکل ولی امکان داره فقط این ماه باشه 

نم افزار تقویم من دارم و یک زن.اره ممکنه فقط این ماه اینجوری باشه واس همین موندم چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نم افزار تقویم من دارم و یک زن.اره ممکنه فقط این ماه اینجوری باشه واس همین موندم چیکار کنم

روز شوروعتو ثبت کن  تخمک گذاری هم بر اساس تاریخ جدیده دیگه فک کنم 

ولی یک زن یجا داره شنیدن برای سوال جواب 

روز شوروعتو ثبت کن  تخمک گذاری هم بر اساس تاریخ جدیده دیگه فک کنم  ولی یک زن یجا داره شنی ...

اره همینطوره ولی32روزش کردم کلا روز تخمک گذری بهم ریخت.ولی در کل دکترم گفت از شروع پریروز13ام به مدت یک هفته رابطه هر روز یا روز در میون اصلا حرفی از سیکل اینا نزد

تاریخ رو درست گفتن دکترت خیلی عذر میخوام اینو میگم ولی ترشحات هم نشونه هست خودش، اگه رقیق باشه ترشح ...

اهان ممنون عزیزم سوالمو جواب دادی چون تجربشو نداشتم🙁بازم ممنون🙏