2777
2789
عنوان

دعا و طلسم واقعیته؟؟؟؟؟؟

136 بازدید | 16 پست

دوستان تورو خدا اگه چیزی میدونید بگید 

من ازدواجم بهم خورد پیش کسی که قبلن فال گرفته بودم گرفتم گفت دعا افتاده برات چله بری باید انجام بدی(چله بری هم اون بار گفته بود من اهمیت نداده بودم)

چیزی میدونید از اینا؟؟  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله احادیث زیادی در این مورد امده  تو قران هم بهش اشاره شده مثلا ساحران مصر یا سحر هاروت و مار ...

شنیدم با خوندن نماز و اینا میشه باطل کرد درسته؟اخه من اصن اهل نماز نیستم نمیدونم چیکار کنم  نمیخوامم پیش دعانویس اینا برم دوس ندارم

ای بابا از دیروز دارم دیوانه میشم از طرفیم ترسیدم اصن از اینکه فال گرفتم میگم انرژی منفیش بهم برنگرد ...

عزیزم صدرصد که نمیدونم ولی من خواهرم اینطور باشد همیشه هر خواستگاری میومد بنا به دلایلی نمیشد یعنی کارا همه جور میشد ولی دیقه نودی خراب میشدتا بعد که براش دعا نوشت اصلا زود شرایط ازدواجش فراهم شد الانم خدارو شکر خوشبخته

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
عزیزم صدرصد که نمیدونم ولی من خواهرم اینطور باشد همیشه هر خواستگاری میومد بنا به دلایلی نمیشد یعنی ک ...

نه من اصن اینجوری نیستم علاقه ایم به داشتن خواستگار سنتی ندارم این بلا ها اصن فکرشم نمیکردیم سرمون بیاد یهو همه چی خراب شد خانواده ها مخالفت کردن

خیلی ممنون ولی دلم نمیخواد دعا بنویسم میخوام اگه کار دیگه ای هست انجام بدم

شما نمازتون رو بخونید مطمین باشید مشکلتون خود به خود حل میشه

۱۰۱بار گفتن یاحلیم بعد نماز صبح و عشا روز پنجشنبه برای بازگشت معشوق مجربه