2777
2789
عنوان

زیست🤦‍♀️😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1904 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستگاه حرکتی

من نظام قدیمم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

به طور معمول در بدن انسان کپسول مفصلی در یک مفصل متحرک مستقیماً مسئول نگهداری استخوان های موجود در مفصل در کنار هم نیست

درست یا غلط؟

مفاصل ثابت در محل اتصال نامنظم و دارای پرده سازنده مایع مفصلی است

در تارهای ماهیچه تند برخلاف تارهای کند تعداد اندامک راکیزه بیشتر و انرژی را از  راه تنفس هوازی انجام میدهد

عشق در دل ماند و یار از دست رفت  
همزمان با کاهش فاصله خطوطz در دو طرف یک سارمکومر قطعا مناطق روشن افزایش می یابد  درست یا ...

مناطق روشن افزایش پیدا نمیکنه ثابته

اما مناطق تیره کم میشه

چون مناطق روشن روی تیره رو میپوشونه

خروج یون کلیسم  از شبکه آندوپلاسمی با روش..... و بازگشت یون کلسیم به شبکه آندوپلاسمی با روش...... است 

سطح درونی ترین استخوان دراز از نوع بافت...است 

رباط نوعی بافت ..... است که ..... را به هم وصل  می کند و زردپی   نوعی بافت پیوندی است که .....به استخوان وصل می کند

در بخش اعظم به دو سر استخوان ران انسان ....و.....وجود دارد(مغز قرمز ،مغز زرد_کاژن ،سامانه هاورس)

بسیاری از ماهیچه ها  به صورت جفت و باعث حرکات اندام می شوند اما ماهیچه......و.... جفت نبوده

عشق در دل ماند و یار از دست رفت  
به طور معمول در بدن انسان کپسول مفصلی در یک مفصل متحرک مستقیماً مسئول نگهداری استخوان های موجود در م ...

کپسول مفصلی یک کیسه بافتی محکم و در عین حال انعطاف پذیر است که دورتادور مفصل را گرفته است. مفصل از کنار هم قرار گرفتن دو استخوان تشکیل شده که در کنار هم حرکت کرده و میلغزند.

پس انتهاهای دو استخوان در کنار هم قرار میگیرند تا مفصل را درست کنند. دو انتهای استخوان ها در داخل کپسول مفصلی قرار گرفته اند. در واقع کپسول مفصلی مانند یک استوانه یا لوله است که قاعده بالا و پایین را ندارد.

دهانه این استوانه در یک طرف دورادور یک استخوان را گرفته و به آن متصل شده است و دهانه دیگر استوانه در طرف دیگر دورادر استخوان مقابل را گرفته و به آن میچسبد.

پس دوسر استخوان درون یک فضای کاملا بسته و ایزوله شده قرار گرفته اند. این فضای بسته در واقع به توسط پرده ای ایجاد شده که دور استخوان های مفصل را میگیرد و به آن کپسول مفصلی میگویند.

فضای درون کپسول مفصلی را فضای مفصلی میگویند. درون فضای مفصلی استخوان ها قرار گرفته اند. بین کپسول مفصلی و استخوان ها پر از مایع مفصلی است.

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖