2777
2789

سلام پسر من بیست و دو روزشه الان چند روزه وقتی شکمش میخاد کار کنه خیلی بی قراره

شبا هم گریه میکنه و مشخصه دلپیچه داره اخه باد روده هاش خارج میشه😢

ولی گاهیم بالا میاره البته ن زیاد 

اگ تجربه‌ دارین میشه بگین کولیکه یا رفلاکس و اینکه چیکار کنم

این کاربری مشکوک به هک است

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر بعد خوردن شیر همزمان با، بادگلوش شیرو بالا میاره رفلاکس عزیزم

البته رفلاکس معده همراه با دلپیچه و بادمعده هم هست و دراکثر نوزادان طبیعی نگران نباش فقط در اسرع وقت پیش مختصص ببر تا بادارو کمتر اذیت بشه.

اکثر مواقع داروهاشون یکی هست اماخب نمیشه ریسک کرد و بگم چون من اینارو مصرف کردم شماهم مصرف کن بنظرم تحت نظردکتر دارو براش تجویز بشه بهتره .

فقط جاشو باید کمی شیبدار درست کنی یعنی سر از بدن بالاتر قرار بگیره و به پهلو بخوابونیش  

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

اگه شبا اینطوریه ویبوست داره ویه بند گریه میکنه ووقتی سوارماشین میشه خوب میشه باصدای جاروبرقی وسشوارآروممیشه پس کولیک داره دخترمنم داشت منو همسرم خیلی سختی کشیدیم شبا به شکم رودستمون به نوبت نگه میداشتیم وشکمشو ماساژ عمیق میدادیم تا باد روده اش خالی میشد وشکمش کارمیکرد داروها بی تاثیر بود فقط بااین روش که یک فوق تخصص کودکان یادمون دادتونستیم آرومش کنیم 

خنده داره که باید برای دکترووکیل شدن آموزش ببینی ولی برای پدرو مادرشدن نه !هرهالویی میتواند پدرومادربشه حتی لازم نیست تویه سمینار یه روزه شرکت کنه...
اگر بعد خوردن شیر همزمان با، بادگلوش شیرو بالا میاره رفلاکس عزیزم البته رفلاکس معده همراه با دلپیچه ...

زیاد بالا نمیاره

تاوقتی هم سینم تو دهنشه آرومه 

خیییییییلی سخته شبا بیشتر اینجوریه 

اگه شبا اینطوریه ویبوست داره ویه بند گریه میکنه ووقتی سوارماشین میشه خوب میشه باصدای جاروبرقی وسشوار ...

یبوست نداره ولی نسبت ب قبل دفعات دفع مدفوعش کمتره

با صدای هیچی اروم نمیشه شکمشو سفت میکنه 

تجریه ی من این بود ک از ابتدا خودم خوراکی نفاخ رو کلا حذف کردم بجاش دم کرده رازیانه و اسطوخودوس و چای سبز و هل میخوردم بعلاوه یک لیوان عرق نعناع بعد از هر غذا ، بچه رو هم مقدار کم ولی وعده های زیاد شیر میدادم اروغش رو حتما میگرفتم و برای نیم ساعت یا یک ساعت توی کریر میخوابوندم بخاطر شیبش . ملاج و نافش رو هم روغن کنجد چرب میکردم از هیچ دارویی هم استفاده نمیکردم

این جهان کوه است و فعل ما ندا ...

تجریه ی من این بود ک از ابتدا خودم خوراکی نفاخ رو کلا حذف کردم بجاش دم کرده رازیانه و اسطوخودوس و چا ...

کولیک داشت یا رفلاکس؟ 

بعد خوب شد اون کارارو کردین؟ 

زیاد بالا نمیاره تاوقتی هم سینم تو دهنشه آرومه  خیییییییلی سخته شبا بیشتر اینجوریه

کاملا درکت میکنم و شرایط سختی 

نمیشه قطعی گفت کولیک هست یا رفلاکس چون دونوع رفلاکس درنوزادان هست، خفیف و آشکار ممکن برای بچه شما خفیف باشه و تا سونو انجام ندید نمیتونید خودسر براش دارویی تهیه کنید

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    
یبوست نداره ولی نسبت ب قبل دفعات دفع مدفوعش کمتره با صدای هیچی اروم نمیشه شکمشو سفت میکنه 

پسر شما دل درد هست تا سیستم گوارشش با شیر سازگاری پیدا کنه کمی زمان میبره و البته تغذیه شما حرف اول رو میزنه

کولیک داشت یا رفلاکس؟  بعد خوب شد اون کارارو کردین؟

پسر اولم رفلاکس داشت و چون بی تجربه بودم ۶ ماه اول اذیت شدیم فراوااااان ولی بچه های بعدی رو دیگه خودم استاد شدم