2777
2789
عنوان

جاریم با حرفش منو آتیش زد

1029 بازدید | 36 پست

من سه ساله اومدم تو یه شهر که برادرشوهرام اونجا زندگی می کنن، باهاشون زیاد در ارتباط نیستم هرچند وقت یه بار یا مراسمی چیزی باشه همو می بینیم الان هم که کروناست کمتر

اینم بگم من خودم هیچوقت بی خبر خونه شون نرفتم ولی جاری دومم هر موقع اومدن بی خبر بوده 

هفته پیش برای اولین بار خوستم بدون شوهرم و با بچه ها برم خونشون (ما هرموقع میرفتیم برای شب نشینی و با شوهرم بود) چون پارچه خریده بودم بهم گفت برات میدوزم

اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

خب

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آتیشش کجاش بود؟ 

الان شعله میزنه خاهر صبر کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببخشيد استارتر هنوز سايت خرابه نميشه عكس گذاشت؟ يه عكس مامان دختري ست دارم دلم ميخواد بذارم خب🥺

آره عزیزم خرابه

خلاصه زنگ زدم گفتم میخوام بیام پارچه رو بیارم بدوزی یهو با من من  ورداشت گفت امروز میخوام برم بیرون، نمیشه هرموقع خودم گفتم بیای😤😤😤😤😤😤

اللهم عجل لولیک الفرج

منو میگی اتیش گرفتم، حالا  خودش همیشه سرزده و بدون زنگ پا میشه میاد تو این سه سال برای اولین بار خواستم با بچه ها برم تازه بی خبر و سرزده نرفتم با پروویی اینجوری گفت از اونروز اینقد اعصابم خورد شده 

اللهم عجل لولیک الفرج
خلاصه زنگ زدم گفتم میخوام بیام پارچه رو بیارم بدوزی یهو با من من  ورداشت گفت امروز میخوام برم ب ...

بنظرم مقصر شمایی. باید فکر اینو بکنیم که طرف شاید حال نداشته باشه شاید مهمون داشته باشه یا با کسی دعوایی درگیری داشته باشه. دفعات بعد بگید هر روزی وقت داشتین خبر بدین بیام.