2789
عنوان

با یه هندوستانی چت کردم و بدجور چشمش گرفته بود!+عکسش

| مشاهده متن کامل بحث + 143269 بازدید | 1677 پست

فقط بزا عربا حرف زدن از نزدیک هم نه چت 

لبنان 

عراق 

عربستان 

البته خودمم عربم 

میگن ایرانیا هم خوشکلن هم هاتن 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
دقیقا اصلا داستانیه خیلی عجیب غریبن  یه زمانی خارج رفتن و زندگی کردن توش کلاس داشت (کلی گفتم ک ...

البته وضع اروپا به مراتب بهتره فاجعه توی ایرانیای امریکاست حتی زبان هم بلد نیستن خیلی داغونن خیلی ولی توی اروپا اگه نتونی فرهنگشونو بگیری و تخصص نداشته باشی سطح زندگبی پایین خواهی داشت ولی امریکا زندگی برای همه راحته برای همین ایرانیا توش بدون تلاشو تخصص دووم میارن و همون ایرانی خالص میمونن توی اروپا ایرانیا بهم میرسن ایرانی بازیاشونو رو مبکنن نه برای خود اروپاییا غلافن حسابی دست به سینه میشن

از اذر ۱۴۰۴ کاربری واگذار شده است.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اینستا بود خودش رکوئست داد😂😅خیلیم خوشش اومده از ایران 

😐😑 نگفتی ک این ایران با اون ایران قدیم فرق میکنه خواهر؟؟؟؟!!!

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
سلام  عزیزم.....................قربونت منم خوبم...........................ولی تاپیک خوبی زدی چی ...

اره دقیقا یه مدت تاپیک خیانت رو من طفلی عشقم چقدر اذیت کردم😂😅همش میگفت سریال ترکی نگاه کردی نمیدونست اثر نی نی سایته😅🤣اتفاقا بهش گفتم دوستام میگن ازت و...فکر میکنه همه ی شماها پیشمین و تو سایت نیستین😂تا بالیوود نفرستمش ول کنم نیستم😁😁😁

من با یه عراقی 😂😂😂 خیلی خوش قیافه و هیکل وای خدای هیکل بود پلیس راهنمایی و راننده گی بود البته از من کوچکتر بود دیدم داره وابسته میشه کاتش کردم 😂😂😂 یه پیجی داشتم هر چی ادم با کلاس بود فالورم بودن شوهر حسودم حذفش کرد 😂😂😂😂 همیشه بعد 3 سال دلتنگ اون پیج میشم عربیم خیلی خوب شد همون مدت

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  
عکس خودم نذاشتم عزیزم ولی چشم ابرو مشکیم سفیدم ولی یچیزی که هر وقت ارایشگاه واسه عروسی میرم ارایشگره ...

عکس یارو کدوم صفحهست

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
اره دقیقا یه مدت تاپیک خیانت رو من طفلی عشقم چقدر اذیت کردم😂😅همش میگفت سریال ترکی نگاه کردی نمیدون ...

اصلا ادم نباید تو تاپیک های خیانت و دعوا اینا بره...................با روح وروان ادم بازی میکنه........................................ 

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
😐😑 نگفتی ک این ایران با اون ایران قدیم فرق میکنه خواهر؟؟؟؟!!!

وای اتفاقا امروز گفت میگن ایرانیا جنایتکارن راسته؟ گفتم کی گفته؟اون امریکای کثافت؟والا ما آزارمون به حیوون نمیرسه چه برسه این کارا!

البته وضع اروپا به مراتب بهتره فاجعه توی ایرانیای امریکاست حتی زبان هم بلد نیستن خیلی داغونن خیلی ول ...

اروپام فک نکنم الان موقعیت خوبی داشته باشه از این نظر چون اکثر پناهنده ها میرن اروپا و هیچ توانایی و سواد خاصیم ندارن متاسفانه البته شما که اونجا زندگی میکنی بهتر میدونی 

فرصت ها مثل رنگین‌کمان میمونن اگه زود نبینیش دیگه معلوم نیست باز کی ببینی🌈                                                                  در انتظار آرزوهایم ...💫🌠
وای اتفاقا امروز گفت میگن ایرانیا جنایتکارن راسته؟ گفتم کی گفته؟اون امریکای کثافت؟والا ما آزارمون به ...

خوبه در همین حد نگهش دار و نزار بیاد ایران بزار تصوارتش همینجور بمونه 🤕🤕

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)