2777
2789
شاید خیلی خودتو میگیری🤔

از این بدبختام ک نمی‌دونم....

کی شوهر میکنم به مددو توفیق الهی(منظور کی میاد خاستگاری)؟شفل شریفشونو چیه و الان کدام قبرستانی هست ک نمیاد

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بگم باردارم چی خخخخخهه

😂😂😂😂ب اون کاربرم گفتم همینجوری الکی گفتم من ا این چیزا ندارم خواهر😂

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
من همینجوری گفتم عزیزم😁ولی خب توام انشالله تا سال دیگه میاد خواستگاریت 

پس دعا کن واسما زودی بیاد دیگ اگ بیشتر از خرداد سال دیگ باشه واقعا ازدواج بی معنی میشه واسم 

وزن ۷۰»»»وزن هدف ۵۵»»صورت صاف ..اندام قشنگ ..مو های پریشان ..وکلی اتفاق خوب......یه رقص بی وقفه از شادی ..ینی میشه؟.....واسم انرژی مثبت بفرستین و دعای خوب کنید..........‌.....♥️یک کاربر رک🤨همین♥️
پس دعا کن واسما زودی بیاد دیگ اگ بیشتر از خرداد سال دیگ باشه واقعا ازدواج بی معنی میشه واسم 

الهی

چشم عزیزدلم💛

هرچی خدا بخواد...خدا که بد نمیخواد💛متاهل💍در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم...لطف انچه تو اندیشی،حکم انچه تو فرمایی🙌🏻🌊«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»؛یه صلوات مهمونمم میکنید🙏🏻
اره عقد میکنی همه خوششون اومده ازشون

من چند وقت دیگه ازدواج میکنم؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
چون خودتو یکم میگیری😹🙌

ن بآو راستکیشو بهم بگووو مثلا پسرا پیش خودشون در مورد من چی میگن😂

منوبگوحستولطفا بااونی که دوسش دارم ازدواج میکنم؟ باهاش خوشبخت میشم؟ رفتارخونواش مخصوصاپدرمادرش بعداز ...

اره تلاش میکنه در مقابل تو و با اردش ترین شخص تویی و اینکه باید یکم سیاست داشته باشی