2777
2789
عنوان

اعصابم خورد شد اه😖

524 بازدید | 32 پست

دلم خواست واسه اولین بار حلیم درست کنم خیرسرم به شوهرم گفتم گندم پوست کنده بخره اونم خرید اورد خیسوندمش بعد روشو خوندم نوشته جو پوست کنده😐 الان قضیه منتفیه یعنی؟ به کارم نمیاد؟؟

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دیگه باهاش سوپ درست کن 😂

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

اتفاقا من چند روز قبليا جوپوست كنده درست كردم عالي شده بود

👌😄💙🌙وزن شروع (شهريور ماه) ٩٢/٢٠٠😔💙وزن شروع چالش پاييز ٨٦/٦٠٠💜🧡💛💙وزن فعلي٧٦/٤٠٠💙🤐هدف اول ٨٠ 🔑🔓✅🙃💙واي يعني رفتم تو ٧ تايييا🔓🤩🧿 🥰🥸❤️🧡✅هدف دوم ٧٥ 🔒🔒🤩💙هدف سوم ٧٠ 🔒🔒🥳🧡هدف نهايي ٦٩🔒🔒💙😀😍گروه بنفش 💜بعد زرد 💛اگروه نارنجي🧡الان آبي 🤩💙 ١٤٠٠/٠١/٠٥🌙🤩💙بامداد خمار 💙🤩 چون انگيزه دارم پس ميتونم  همونطور ك قبلا تونستم💙🙃🌙راستي من مادر يك دختر ناز ٩ ماهه هستم ك بخاطر بارداري چاق شدم 💜💛🧡💙🙃🤩🧿

تو کلن اشتباه گرفتی باید بلغور گندم میگرفتی نه خود گندم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

باهاش سوپ درست کن

یا دست به اختراع جدید بزن حلیم رو با جو درست کن بگو حلیم آمریکایی بهش میگن😂😂😂

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
تو کلن اشتباه گرفتی باید بلغور گندم میگرفتی نه خود گندم 

ما همیشه با گندم پوست کنده درست میکنیم نه بلغور 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹