2777
2789
عنوان

خانمایی که اقدام هستین

198 بازدید | 31 پست

شما هم از وقتی اقدام رو شروع کردین رابطه زناشویی تون کم شده؟؟؟😶

آخه ما همش منتظر روز تخمک گذاری هستیم کلا همه چیز بهم ریخته

غیراز اون چون کارهمسرم زیادشده همش سره کاره وقتی هم میادخونه خسته است وخوابه دوست ندارم همش من پیش قدم بشم تازه اونم بگه نه😒😒 خسته ام

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه🤭

ولی دیگه خسته شدیم انگار تکراری شده

چون من روزای تخمک گذاریمم معلوم نی

دیگه از موقعی که پاک شم یه شب یا دوشب درمیون داریم

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
اره ولی چون بچه دوممونو میخوایم بچه اولمون مهلت نمیده باهم باشیم :)))

حالا خوبه شما یکی دارید ما چون بچه نداریم خیلی استرس داریم

خدا باید خودش جور بکنه کاری که خدابرات جور کنه بهترینه🥰🥰
حالا خوبه شما یکی دارید ما چون بچه نداریم خیلی استرس داریم

ایشالا خدا میده بهتون. پایبند تاریخ نباش اینهمه بچه ناخواسته هیچ کدوم سر تاریخ تخمک گذاری نبودن ؛))

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
😂😂

بخدا راس میگم :)) همیشه تا باباش از بیرون میاد اینقدر باهم بازی میکنن تا باباش خواب میره بعد من باید خانومو خواب کنم :/ :))

کانال خزعبلات نویسی هامه دوست داشتین بفرمایین @wayafzood
اره ولی چون بچه دوممونو میخوایم بچه اولمون مهلت نمیده باهم باشیم :)))

خخخخ یه فیلم بود خارجی بچه هی از باباش پرسید بابا چرا من یه خواهر ندارم باباعه ام کلافه شد گف برو از مامانت بپرس بچه رفت گیر داد به مامانش مامانش ام گف واسه اینکه تو نمیخوابیییی😹😹

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...