2777
2789
عنوان

نان باگت خونگی

115 بازدید | 8 پست

سلام خانما کسی هست نان باگت خونگی درست کرده باشه چطور شده اگر میتونید برام دستورشو بزارید ممنون میشم

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.اتفاقاً همین الان درست کردم،البته دیروزم درست کردم.خیلی نرم و لطیفه،همه چیش مثل بیرونیِ ولی نرم ...

سلام بله حتما ممنون میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

سلام بله حتما ممنون میشم

این مقدار ده تا لقمه ای یا ۵ تا معمولی میده.

یک قاشق غذاخوری سر پُر مایه خمیر و یک قاشق غذاخوری سرخالی شکر رو توی یه ظرف بریزید.یه مقداری حدود نصف لیوان آب روش بریزید و هم بزنید تا مخلوط بشن.نیم کیلو آرد فانتزی(حتماً فانتزی باشه،میتونید از نون فانتزی فروشیها بخرید،اگه آرد شیرینی پزی بریزید خراب میشه) بهش اضافه کنید و یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک بپاشید روی آرد و همه رو با یه قاشق هم بزنید تا آب کامل یه خورد آرد بره.حالا یه تخم مرغ روش بشکنید و با دست خوب ورز بدید تا قاطی بشه.اگه همچنان آرد خشک توی ظرف مونده بود کم کم آب اضافه کنید و ورز بدید تا یه تیکه خمیر بدست بیارید.حالا ۲۵ گرم روغن مایع بهش اضافه کنید و درحدی که به خورد خمیربره ورز بدید. یه پلاستیک رو ظرف بکشید و بذارید ده دقیقه استراحت کنه.بعد از ده دقیقه خمیر رو بذارید روی میزکار و ورز بدید.برای من حدود پنج دقیقه طول میکشه.هروقت دیدید خمیر رو که از اطراف آروم آروم میکشید نازک میشه ولی پاره نمیشه ورز دادن کافیه.ورز دادن هم خودتونو اذییت نکنید،با پاشنه ی دست آروم فشار بدید خمیرو از اطراف و با انگشتهاتون دوباره جمع کنید همین.بعد پلاستیک بکشید و بذارید توی دمای محیط یک ساعت استراحت کنه تا دوبرابر بشه.بیاریدش و چونه بگیرید.حالا هر چونه رو که پهن میکنید به حالت رول کردن جمع کنید ولی حواستون باشه هر یکمی که رول کردید از اطراف و قسمت رول شده محکمش کنید که باز نشه توی فر(توی اینترنت رول کردنش رو ببینید تا بهتر متوجه بشید) در آخر هم محکم کرده و دو یا سه بار همون شکلی که رول شده روی میزکار ببرید و بیارید که خوب بسته بشه و باز نشه.حالا بذاریدش توی سینی فر(اون قسمتی که ترک داره پایین باشه).من از سینی اسنک سازمون استفاده میکنم چون تفلن هستش نون نمیچسبه بهش.باز هم روشون پلاستیک بکشید و بذارید یک ساعت توی دمای محیط استراحت کنه.من توی فر خاموش میذارم استراحت کنه.بعد از یکساعت روشون آب نسبتاً زیادی اسپری کنید و بذارید توی توستری که از ده دقیقه قبل گرم کردید،پایینترین طبقه ( ما توسترمون سه طبقه هست) با دمای ۲۰۰ المنت بالا.حدود ده الی پونزده دقیقه برای من زمان میبره. هروقت دیدید بالاش طلایی شد یعنی پخته.البته من وقتی طلایی شد برشون میگردونم راحت که یکم هم پایینشون طلایی بشه.خیلی خوشمزه و لطیفه.انشااﷲ که درست کنید و خوشتون بیاد.لطفاً نتیجه اش رو بهم بگید.یاعلی

این هم عکس نون فانتزیامون،تپل درست کردیم. 😁😁😁😁😁

ای خدا چقدر خوب و قشنگن😂😍😍 ممنونم واقعا🩷😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40