2777
2789

اختلاف سنی بالا نیست یکم ب نظرم بیشتر از ۵ سال خوب نیست

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هم نظر شمام 

اما مامانم میگه این بهتره چیه تا بخوای پسره رو بزرگ کنی و بری برای خرید خونه و...

میگه بزرگ باشه داشتع باشع

D:

جلسه اول برای  معارفس و پسندیدن ظاهر

خودتونو معرفی میکنید از تحصیلات و شغل خودتون و خانوادتون  و ویژگی های فردی تون میگید مثلا این که درون گرا یا برون گرا هستید و... 💚

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

تحصیلات شغل اعتقادات مذهبی از لحاظ مالی چه طوریه ایده ش در مورد پوشش همسرش چیه چه قدر حرف دیگران تاثیر داره تو زندگیش به نظرش هر چند وقت یک بار باید خرید لباس کرد اهل معاشرت  و رفت و آمد چه قدر هست نظرش راجع به رفت و آمد با دوست چیه 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

اصن سوال الانت اشتباهه معیارها و دغدغه ها فرق می‌کنه تو باید فک کنی و مال خودتو بپرسی

اتفاقا الان یه کارگاه شرکت کردم راجع ب همین قضیه بود

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده
منم هم نظر شمام  اما مامانم میگه این بهتره چیه تا بخوای پسره رو بزرگ کنی و بری برای خرید خونه ...

اخه سن شما کمه عزیزم 

اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌

اما بنظرم فرق داره باید چند عاملی نگاه کرد سن و همراه با بقیه چیزا باید سنجید

میشه برای حاجت رواییم صلوات بفرستین💚امیدوارم هر چی از خدا بخوایین بهتون بده