2777
2789
نشد تو این مدت حس کنی دیگه دوستش نداری و نمیخوایش

هیچوقت.جتی باورت نمیشه من تو تاریکی مطلق بودم اما باامیدواری چله و ختم میگرفتم انقد ک دنیا ب من میخندیو ک چقدر خوش خیالی اون اگه دوستت داشت پیامی چیزی میفریتاد و...خلاصه تمام حرفا درسته مث حقیقت بود و پیامی از طرفش نبود اما ب تنها چیزی ک خیلی ایمان داشتم عشق بینمون بود هنش میکفتم مگه میشه اون ادمی ک من دیدگ با اون عشق صادقانه ش منو فراموش کنه.خلاصه اینکه شد اونطوری ک میخوام.حتی تو نی نی سایت همیشه از خاطرات بامزمدن میگفتم اما وقتی میدیدن دیگه نیستش حسابی باهام حرف میزدن ک خودتو اذیت نکن و...اما من واقعا همونجوری ک هواستم تولدشو پیشش بودم 😍

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر دوستش داشتی چرا جدا شدید 

باورت نمیشه اما یه دفعه ای و بیخود ازهم جداشدیم خودمونم نفهمیدیم چیشد بعد از چندماه تازه انگار فهمیدیدم چیشدع😐تازه اونموقع احساس دلتنگی و پشیمونی کردم اونم بطور ناشناس دقیقا تو دایرکتم بعد ازچندماه سروکله ش پیدا شد اما انگار بیشتر برای امتحان کردن بکد

خوشحالم که به عشق رسیدی امیدوارم همیشه حالت خوب باشه

فهلا ک نرسیدم اما تونستم اون فکرای منفی ک درموردم میکردو درست کنم

انتظار خیلی سخته نه؟؟؟سخت تر از اون اینه ک هی ب گوشیت میری نگاه می کنی می بینی پیامی نیامده .خیلی در ...

خیلی

ذره ذره تحلیل رفتنمو حس میکنم

انتظار از نرسیدنم سخت تره

چند سال موندی میشه بگین

یک سال و نیم عقد یک سال هم زیر یک سقف الانم نصف ساله دنبال دادگاهیم 

تو یک سال و نیم عقد چشمم خشک میشد به صفحه گوشی که حداقل یک پیامم بده ولی خبری نبود اعتراض هم که میکردم محکوم میشدم به زیاده خواه بودن