هیچوقت.جتی باورت نمیشه من تو تاریکی مطلق بودم اما باامیدواری چله و ختم میگرفتم انقد ک دنیا ب من میخندیو ک چقدر خوش خیالی اون اگه دوستت داشت پیامی چیزی میفریتاد و...خلاصه تمام حرفا درسته مث حقیقت بود و پیامی از طرفش نبود اما ب تنها چیزی ک خیلی ایمان داشتم عشق بینمون بود هنش میکفتم مگه میشه اون ادمی ک من دیدگ با اون عشق صادقانه ش منو فراموش کنه.خلاصه اینکه شد اونطوری ک میخوام.حتی تو نی نی سایت همیشه از خاطرات بامزمدن میگفتم اما وقتی میدیدن دیگه نیستش حسابی باهام حرف میزدن ک خودتو اذیت نکن و...اما من واقعا همونجوری ک هواستم تولدشو پیشش بودم 😍
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باورت نمیشه اما یه دفعه ای و بیخود ازهم جداشدیم خودمونم نفهمیدیم چیشد بعد از چندماه تازه انگار فهمیدیدم چیشدع😐تازه اونموقع احساس دلتنگی و پشیمونی کردم اونم بطور ناشناس دقیقا تو دایرکتم بعد ازچندماه سروکله ش پیدا شد اما انگار بیشتر برای امتحان کردن بکد