2777
2789
عنوان

میدونید علت بارداری پوچ چیه؟

477 بازدید | 18 پست

من رحم دو شاخ داشتم عمل کردم و سپتومم رو برداشتم به نظر شما دلیلش چی میتونه باشه؟من ۳ماه بعد از اقدامم باردار شدم ولی دکترم فقط آزمایش و اینجور چیزا واسم مینویسه و علتشو نمیگه گفتم شاید کسی مثل من باشه و بدونه دلیلش چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر چیکار کردی آزمایش دادی 

اره عزیزم ...

همین امروز بعد هفده روز تاخیر این پری خانم نامرد تشریف اورد😁 ازمایشم دو بار دادم منفی شد.... بیبی چکای مثبتمم الکی مثبت شده بود...😅 چند روز دپرس بودم الان خوبم❤

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من داشتم دوقلو پوچ

بابت ضعف اسپرم بود

الان باردارم چهار ماه قبل اقدام هرروز به شوهرم ویتامین ای زینک پلاس

معجون شیرموز خرما گردو کنجد دادم

با دو تا استکان کاسنی یکی صبح یکی قبل خواب

معجزه کرد

دخترنازم تو تمام زندگی مایی نیومده شدی دنیای من😍❤😍😘😘😘

همسر من اسپرمش ضعیف نبود منم هیچ مشکلی نداشتم  دکترم گف هر خانمی احتمال یه بارداری پوچ رو داره اونم اولین بارداریش 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
عیب نداره عزیزم درک میکنم بلاتکلیفی خیلی سخته ان شاالله ماه دیگ.مامان میشی 😍😍

اره خیلی بلاتکلیف بودم . ممنونم مهربونم. هر چی خدا مقدر کنه❤❤خودت و نینیت در پناه حق❤❤

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی