2777
2789
میاد مشاوره؟؟

آره خودش خیلی اصرار داره که بریم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میاد مشاوره؟؟

برلی تو نمیاد مشاور؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بلاخره منم بعد هفت سال مامان شدم.خدایا خودت نی نیمو  حفظ کن صحیح و سالم بیاد بغلم ..ان  شاءالله  روزی همه منتظرا....منتظرا ناامید نباشید فقط من یک درصد هم فکر نمیکردم باردار بشم ولی بلطف خدا شدم😍❤
خیلی خوبه اگه بیاد

امیدوارم نتیجه خوب داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون یا خودمو میکشم یا طلاق میگیرم که راحت شم دیگه واقعا بدم میاد از این زندگی 

نمیاد مشاوره؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این میگه حرف حرف من من درست میگم هرچی بگم  مشاوره سیخی چند😐

اشک 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چون یا خودمو میکشم یا طلاق میگیرم که راحت شم دیگه واقعا بدم میاد از این زندگی 

ببین همه ما وقتی ناراحت و عصبانی هستیم دقیقا همین حرفا رو میزنیم

پاشو به خودت انرژی منفی نده با این حرفا

ببخشیدا ناراحتت کرده .... لقش

تو پاشو شام بزار غذاتو بخور ۴ روز دیگه اشتی میکنی فقط چروکای رو صورتت میمونه با این همه حرص

ببین همه ما وقتی ناراحت و عصبانی هستیم دقیقا همین حرفا رو میزنیم پاشو به خودت انرژی منفی نده با این ...

آخه نمیدونی که اون اولا چه سرو دستی برام میشکوند اما الان اینجوری رفتار میکنه 

خدایاشکرت ❤
این میگه حرف حرف من من درست میگم هرچی بگم  مشاوره سیخی چند😐

خودت تنها مشاوره برو

ببین ما مشاوره رفتیم انقدر اخلاقای داغون خودم داشتم تازه فهمیدم تحمل خودمم خیلی راحت نیست

نه که تو بد باشیا ولی برو مشاوره حتی بهت یاد میده چطوری حرف بزنی چی بگی چی نگی که طرف رو به اوج خشم برسونی

آخه نمیدونی که اون اولا چه سرو دستی برام میشکوند اما الان اینجوری رفتار میکنه 

معلومه خوب چون دیگه خیالش راحته دارتت

ببین اگه سال اول ازدواجته بدون تا ۲.۳ سال این مشکلات و دعواها هست هی رفته رفته کمتر میشه

من سال اول ۲ بار کارمون به طلاق داشت میکشید اینو گفتم که فکر نکنی خونه همه عشق از دیوار میره بالا

من خودم قبل ازدواج شوهرم چیزی میگفت غشو ضعفو گریه بعد از ازدواج پاره پورش میکردم میگفت اخلاقت عوض شده

نگران نباش

مشکلات و علت های دعواهاتو پیدا کن ببین چی میگی طرف امپر میچسبونه یا اون چی میگه تو تحمل نمیکنی