2777
2789
عنوان

دوست داری چیو تو زندگیت تغیر بدی؟؟ بیا بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 34 پست
خب باز یکم بهتر بوده  

اره ولی ادم‌ که عاشق میشه کور و کر میشه بعد چندسال از ازدواج میفهمی چیکار کردی البته من از ازدواجم ناراضی نیستم ولی کلا اگه برگردم عقب یا شرط و شروطای بیشتری میزاشتم یا ازدواج نمیکردم خودمم که به اخلاقی دارم تو ذهنم از کاه کوه میسازم دارم افسرده میشم‌ این رفتارمو کنترل میکردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خودت از کارت پشیمون شده باشی و باز تکرار نکنی خداهم کمکت میکنه که یادت بره 

فعلا که ده سال گذشته و منم نه تکرار کردم و نه هرگز خواهم کرد

ولی پاک نمیشه

گاهی میگم یعنی میشه یه روز پاک شه و هیچ کس یادش نیاد انگار نه انگار😢

من خودمو تغییر میدم بخاطر شادی خودم و خوشبختی خانوادم،من میتونم،همسر عزیزم دوستت دارم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍تیکر رسیدن به هدفمه

سبک زندگیم 

ادمای اطرافم 

دارم تلاش میکنم براش 

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....